NAKON SKANDALA NA FINALU "ELITE" POBEGLA IZ DRŽAVE! Starleta DOŽIVELA JAVNI LINČ zbog šeme sa OŽENJENIM TAKMIČAROM!

Autor:

Zabava

26.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal obeležio je kraj popularnog rijalitija, a pojedinim takmičarima su u tom momentu sasvim popustile kočnice, što ih je kasnije puno koštalo!

NAKON SKANDALA NA FINALU "ELITE" POBEGLA IZ DRŽAVE! Starleta DOŽIVELA JAVNI LINČ zbog šeme sa OŽENJENIM TAKMIČAROM!

Foto: youtube.com/Alo

Nakon što je sezona "Elite" uspešno privedena kraju, na velelepnom imanju u Šimanovcima održana je žurka povodom završetka takmičenja, a Jelena Marinković je doživela pravu dramu. Naime, dok je davala intervju voditeljki, prišla joj je Žana Omnia, koja ju je napala i udarila pesnicom, a zatim nastavila besomučno da je tuče. 

Foto: Republika

Deniz i Ivan

Ivan Marinković je nakon svega obletao oko supruge, koja ga je javno prevarila sa Urošem Rajačićem, ali je ubrzo utehu pronašao u naručju Deniz Dejm, bivše zadrugarke, koja privlači pažnju gde god se pojavi. Ona je cele žurke zabavljala Ivana i potrudila se da lakše preboli Jelenu, koja je već napustila imanje, kako bi se oporavila od udarca.

Snimak na kome je Ivan u pripitom stanju dograbio pijanu straletu za kratko vreme se proširio društvenim mrežama, a Deniz je po svemu sudeći nakon žurke shvatila koliki je skandal izazvala, te je rešila da pobegne iz zemlje.

Deniz se danas oglasila putem društvene mreže Instagram, odakle je posvedočila da svoj rođendan slavi zu Grčkoj.

Deniz je pozirala u zelenom kupaćem kostimu koji je istakao starletine zanosne obline, a u pozadini se moglo primetiti morsko plavetnilo, najpoželjniji element letnjih fotografija. Ova objava je očigledno bila njen način da se distancira od nedavnih skandala i pokaže da se opušta i uživa u svom odmoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading