Od smernog mladića do momka koji pokazuje polugole devojke: Sinu Dragane Mirković iz tanjira vire ŽENSKE GRUDI (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić objavom na Instagramu šokirao javnost.

Od smernog mladića do momka koji pokazuje polugole devojke: Sinu Dragane Mirković iz tanjira vire ŽENSKE GRUDI (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana i Marko

Sin muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, koji su nedavno obelodanili da se razvode, Marko Bijelić svojim stilom života sve je zanimljiviji javnosti.

Naime, za Draganinim naslednikom je u jednom momentu nastala popmama među pripadnicama nežnijeg pola, iako on već neko vreme uživa u vezi sa atraktivnom plavušom.

Iako se do nedavno nije mnogo eksponirao, on je odjednom počeo da bude veoma aktivan na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da je otišao i u potpuno drugu krajnost, pa objavljuje i ono što bi možda trebalo da sakrije.

Republika

Foto: printskrin instagram

Sin Dragana Mirković pokazao poprsje svoje devojke

Tako je šokirao i svojom Instagram pričom u kojoj je pokazao kako večera s devojkom, ali su u prvi pan izbile njene bujne grudi u minijaturnom topu, te zbog toga sada mnogi smatraju da je Marko od smernog mladića, postao momak koji objavljuje skupe automobile, polugole devojke i hvali se raskalašnim životom.

Inače, kako je Republika već pisala, Melani Dimitrijević, kako se predstavlja na Instagramu, Markova je nova devojka. Ona je postala prava zvezda ove društvene mreže, sa preko 23.000 pratilaca. Njene fotografije su često provokativne prirode, s naglašenim dekolteom, što je dodatno doprinelo interesovanju javnosti za nju i njenu vezu sa Bijelićem.

Republika

Foto: instagram.com/melanixdimitrijevic

Melani Dimitrijević je nova snajka Dragane Mirković

Podsetimo, Draganini naslednici su pre nekoliko godina započeli samostalan život u svojim stanovima, ali su se vratili kod nje, nakon razvoda roditelja. Navodno, pevačici je sve to veoma teško palo pošto se Toni odselio iz dvorca, pa su joj naslednici pružili najbolju utehu i podršku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading