NAJVEĆI ZAVODNIK RIJALITIJA POSTAO TATA! Otkriveno kog je POLA BEBA - čestitke samo pljušte!

Autor:

Zabava

26.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A evo i koje ime su ponosni roditelji izabrali!

NAJVEĆI ZAVODNIK RIJALITIJA POSTAO TATA! Otkriveno kog je POLA BEBA - čestitke samo pljušte!

Foto: youtube.com/ Milos Radicevic

Milos Radičević

Bivši rijaliti učesnik i maneken Miloš Radičević nedavno je doživeo jedan od najlepših trenutaka u svom životu - postao je otac. Miloš je stekao popularnost tokom svog učešća u rijalitiju "Farma", gde je svojim isklesanim mišićima i izuzetnim izgledom osvojio mnoge obožavateljke i postao pravi medijski fenomen. Njegova pojava i harizma nikoga nisu ostavljali ravnodušnim, a sada je u fokusu javnosti iz potpuno novog razloga.

Miloševa supruga, Adriana Radičević, nedavno je porodila i na svet donela njihovog sina prvenca. Domaći mediji su preneli da su mladenci svom dečaku dali ime Bogdan. Ova lepa vest o dolasku novog člana porodice obradovala je sve koji prate Miloša i njegovu karijeru, a posebnu radost su izrazili i njihovi obožavatelji.

Nakon što je postao otac, Miloš je odlučio da se oglasi i podeli sa svima kako je protekao porođaj. U svom obraćanju, on je otkrio da su i on i njegova supruga zadovoljni i srećni zbog dolaska svog sina, te je podelio svoja osećanja i iskustva sa porođaja. Miloš je opisao kako je sve prošlo, ističući da su i majka i beba dobro, te da je trenutak dolaska novog člana porodice bio ispunjen emocijama i radošću.

Foto: instagram.com/r_a_d_i_c_e_v_i_c_

Miloš Radičević

- Supruga je super. Prirodnim putem se porodila. Oporavlja se. Porodila se sinoć u 11 časova - rekao je Miloš, prenosi Espreso.

Ova vest je izazvala veliko interesovanje među fanovima i medijima, koji su ispratili svaki detalj i izrazili čestitke mladom roditelju i njegovoj porodici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading