EVO KOLIKO IZNOSE CENE HRANE I PIĆA U PARIZU: Nije jeftino ako biste ovde da jedete ceo dan (FOTO)

Autor:

Sport

27.07.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, skoro pa prihvatljivo

EVO KOLIKO IZNOSE CENE HRANE I PIĆA U PARIZU: Nije jeftino ako biste ovde da jedete ceo dan (FOTO)

Foto: Republika

Olimpijske igre u Parizu sinoć su otvorene na svečan način nakon četvoročasovnog programa. Način na koji je ceremonija osmišljena bio je do sada neviđen. Veličanstveno, očaravajuće, fenomenalno, kreativno... posle ovog će svaki sledeći organizator morati vrlo dobro da se potrudi da ponovo očara publiku. Ipak, zbog (bes)potrebnih kadrova proisteklih iz zapadnjačkog uticaja, danas se u svetu najviše priča o skandalima, pa je u duhu toga i Republika rešila da proveri koliko su šokantne cene namirnica u prestonici Francuske.

Naime, za 0,5 flašice Koka kole, Fante, Sprajta i ostalih sokova, treba izdvojiti pet evra, dok je za kiselu vodu dovoljno tri i po. Sendvič sa šunkom i sirom košta sedam evra, baš kao i poznati falafel uz povrće, dok je dva evra više potrebno platiti za pirinčanu salatu sa povrćem.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Ako biste, pak, da se zasladite, za jedan voćni kup dali biste pet evra, dok četiri iznosi cena mafina i klasičnog kolačića. Najjeftiniji u ovoj radnji je musli od maline koji košta tri i po evra. S obzirom na to kolike su cene trenutno u nekim zemljama, ovo jeste mnogo, ali da kažemo prihvatljivo.

Ostanite uz Republiku za ekskluzivan sadržaj iz Pariza. Uskoro će Novak Đoković protiv Metjua Ebdena započeti svoju poslednju misiju u karijeri, tako da ne propustite da ispratite sve događaje iz "grada svetlosti" iz sveta tenisa, ali i svih ostalih sportova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading