ŠTA SE DESILO SA BRESKVICOM?! Poslednja objava mlade pevačice zabrinula fanove - NEKA JE NEKO ODVEDE NA PREGLED!

Autor:

Zabava

26.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica je do sada bila poznata kao predstavnik tradicionalnih vrednosti i uzor mladima, ali se čini da je izgubila malo kompas...

ŠTA SE DESILO SA BRESKVICOM?! Poslednja objava mlade pevačice zabrinula fanove - NEKA JE NEKO ODVEDE NA PREGLED!

Foto: Instagram.com

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, stekla je veliku popularnost nakon učešća na takmičenju "Pesma za Evroviziju".

Breskvica je najavila svoju novu pesmu i izazvala pravu buru među svojim obožavaocima. Nakon što je nedavno zapevala čist narodnjak "Crni šećer" u duetu sa Zoranom Mićanović, sada je najavom nove pesme "Vatra i dim" izazvala šok svojim vernim fanovima.

 

@brrreskvaa VATRA I DIM ft DJ SHONE COMING SOON 🎀#breskvica #fyp ♬ original sound - BRESKVICA

 

Od djeve u narodnoj nošnji do tinedžerke iz filmova za odrasle

U delu spota za pesmu "Vatra i dim", koji je objavila na društvenoj mreži TikTok, Breskvica se pojavljuje u uniformi školarice i zavodljivo đuska u svlačionici, što je izazvalo pometnju među njenim pristalicama. Ovaj neočekivani preokret u njenom imidžu izazvao je razočaranje kod onih koji su je smatrali simbolom tradicionalnih vrednosti, a mnogi su izrazili svoje iznenađenje i nezadovoljstvo.

Reakcije fanova na promenu imidža

Breskvica je do sada bila poznata kao predstavnik tradicionalnih vrednosti i uzor mladima, ali najava nove pesme i deo spota koji je objavila sugerišu da pevačica možda želi da krene u potpuno drugačijem smeru. Ova promena imidža izazvala je burne reakcije njenih vernih fanova, koji su iznenađeni njenim novim stilom i ponašanjem.

Gore društvene mreže!

Uočljiva tetovaža i zavodljivo ponašanje u spotu za pesmu "Vatra i dim" izazvali su polemike među fanovima, a mnogi su primetili da ovi prizori nisu u skladu sa dosadašnjim imidžom Breskvice. Ova neočekivana promena izazvala je šok i razočaranje kod mnogih koji su je doživljavali na potpuno drugačiji način.

"Svetica više nije", "Brate, ova likuša se izgubila u svojoj sopstvenoj karijeri, prvo bed bič, posle Kosovka devojka na Evroviziji, posle toga narodnjak, sa narodnjaka na bed bič opet", "Ova devojka je baš rešila da upropasti sebi karijeru", "Sve više p*rno p*dofija akcenat", "Neka je neko odvede na pregled, ponaša se kao da boluje od šizofrenije", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading