"OVDE VIŠE NEĆE PEVATI"! Predsednik Crne Gore zabranjuje nastupe Desingerice - BAULJAJ I ĆARLIJAJ U SVOM SELU!

Autor:

Zabava

26.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštra reakcija vlasti na nedavne nastupe kontroverznog repera

"OVDE VIŠE NEĆE PEVATI"! Predsednik Crne Gore zabranjuje nastupe Desingerice - BAULJAJ I ĆARLIJAJ U SVOM SELU!

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica

Predsednik "Slobodne Crne Gore" Vladislav Dajković nedavno je izrazio želju da se zabrane nastupi repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, na teritoriji Crne Gore. Ova odluka izazvala je dosta pažnje u javnosti, posebno zbog Dajkovićevih tvrdnji da Desingerica negativno utiče na mlade ljude.

Oglašavanje predsednika Dajkovića na Instagramu

Na svom Instagram profilu, Dajković je jasno istakao svoje mišljenje o Desingerici, naglašavajući da mu se ne dopada njegovo izvođenje i da smatra kako loše utiče na decu.

Foto: Instagram.com

Desingerica na nastupu

- Taj čovek je dao sebi toliko za pravo, da ponižava našu omladinu, da im pljuje u usta, da ih udara patikom po glavi i da ih vređa na raznorazne načine, a da oni uživaju u tome. Koliko god to delovalo kao umetnička sloboda, kao možda nešto što prija omladini, budite sigurni da nije tako - naveo je političar, između ostalog.

- Što se tiče glavnog grada, taj čovek ovde više neće pevati. Da ne zaboravim: Desingerice, možeš ti pijan i drogiran da bauljaš i ćarlijaš koliko hoćeš u svom stanu, svojoj kući i u svom selu, ali ovde više nećeš! - zaključio je Vladislav Dajković, citirajući stihove pomenutog repera.

Reakcija na skandalozno ponašanje repera

Jedan od ključnih momenata koji je doprineo odluci Vladislava Dajkovića jeste skandalozno ponašanje Desingerice na javnim nastupima. Na jednom od njegovih poslednjih koncerata, reper je izazvao zgražavanje bacanjem kora, razbijanjem jaja i rendanjem kačkavalja pred publikom. Takođe, javnost je osudila i incident u kojem je reper pljunuo devojku u usta.

Foto: TikTok.com, Instagram.com

Desingerica na nastupu

Reakcija Ministarstva kulture i medija Crne Gore

Nedavno se i Ministarstvo kulture i medija Crne Gore oglasilo povodom Desingeričinih nastupa, izražavajući veliku zabrinutost zbog uticaja koje reper ima na mlade ljude koji posećuju njegove koncerte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading