NESTALA MAJINA BESNA MAŠINA: Marinkovićeva ovo pokušava da sakrije, ali je odao jedan DETALJ koji su svi primetili!

Autor:

Zadruga

27.07.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon emisije "Narod pita" rijaliti zvezda se kući odvezla taksijem.

NESTALA MAJINA BESNA MAŠINA: Marinkovićeva ovo pokušava da sakrije, ali je odao jedan DETALJ koji su svi primetili!

Foto: Republika

Učesnica "Elite" Maja Marinković koja proživljava dramu zbog konačnog raskida sa Stanislavom Krofakom, koji je danima držao na tankom ledu i na kraju ipak odlučio da se ne miri sa njom, na meti je kritika rijaliti fanova, koji baš i nisu bili za njihovu vezu.  

Naime, postoje oni koji po društvenim mrežama vrebaju i prate svaki korak Elitara, kako bi im ulovili greške i komentarisali njihovo ponašanje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković na meti kritika zbog Stanislava Krofaka

Tako su mnogi Maji zamerili što je trčala po parkingu za Stanislavom po završetku emisije u kojoj su zajedno gostovali, a zatim su komentarisali to što se vozi taksijem pored luksuznog automobila kojim su se ona i njen otac pohvalili odmah nakon njenog izlaska iz rijalitija.

- Jadnice što ideš taxijem gde ti auto od 75.000 evra što ti Taki kupio - glasi jedan od zluradih komentara ispod snimka na kome se Marinkovićeva i Krofak svađaju na parkingu, a zatim ulaze u odvojene automobile i odlaze svako na svoju stranu. 

Republika

Foto: Republika

Fanovi se pitaju gde je nestala besna mašina Maje Marinković

Podsetimo, tokom prethodne večeri i suočavanja u emisiji "Narod Pita" Maja i Stanislav su izneli sav prljav veš iz burne veze.

Ipak, najveći skandal nastao je kada se uživo u program putem telefonskog poziva uključio Filip Car, koji je pri tom Majin bivši partner, sa kojom se sada ponovo sukobio, ali mu je Marinkovićeva zapušila usta i iznela sve dokaze crno na belo.

Krofaku je svakako ostao pri svom stavu da ne želi da bude sa Majom i njihovu vezu, koja je posle rijalitija ostala na čekanju, zvanično stavio tačku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading