CARICA MILICA: Emotivni gest srpske džudistkinje - ovim potezom je oduševila naciju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.07.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast devojko...

CARICA MILICA: Emotivni gest srpske džudistkinje - ovim potezom je oduševila naciju! (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Sjajna džudistkinja Milica Nikolić ostvarila je impresivan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši srca navijača u Srbiji.

Nakon žestoke borbe sa slovenačkom takmičarkom Marušom Štangar, uspela je da se plasira u osminu finala, ostvarivši pobedu rezultatom 1:0. Međutim, ono što je posebno dirnulo publiku jeste njen gest nakon trijumfa. Emotivno iscrpljena, Milica je kleknula na kolena, nacrtala krst prstom na tatamiju, spustila ruku i zahvalno pognula glavu, ostavljajući prisutne bez daha.

Milicin gest nakon pobede nad slovenačkom takmičarkom nije prošao nezapaženo. Njen emotivni trenutak klečanja i crtanja krsta na tatamiju pokazao je duboku zahvalnost i posvećenost svojoj veri i svojim vrednostima. Ovaj gest dodatno je istakao Milicin karakter i emotivnu snagu, privukavši pažnju javnosti i pokazujući da sport može biti izuzetno emotivan i inspirativan.

 

 

Srpska džudistkinja će se u narednoj rundi takmičenja suočiti sa Laurom Martinez Abelende iz Španije. Ovo će biti novi izazov za našu hrabru džudistkinju, ali njen dosadašnji uspeh i emotivni naboj nakon prethodne pobede pružaju nadu da će Milica nastaviti da osvaja srca publike svojim izuzetnim umećem i poštovanjem prema sportu.

Milica Nikolić je pokazala ne samo sportsko umeće, već i duboku ličnu snagu i posvećenost svojim vrednostima. Njen primer inspiriše i pokreće, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima navijača širom Srbije. S nestrpljenjem očekujemo njen naredni meč i verujemo da će nastaviti da nas oduševljava svojim jedinstvenim talenatom i emotivnom snagom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading