PROCURILA ŠOK FOTKA DŽEJLE RAMOVIĆ! Ovako zaista izgleda kada skine šminku - NEMA LAŽI, NEMA PREVARE!

Autor:

Zabava

26.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruže nove fotografije koje dokazuju kako Džejla Ramović zaista izgleda.

PROCURILA ŠOK FOTKA DŽEJLE RAMOVIĆ! Ovako zaista izgleda kada skine šminku - NEMA LAŽI, NEMA PREVARE!

Foto: instagram.com

Džejla Ramović, mlada pevačica koja je stekla popularnost u takmičenju "Zvezde Granda", izdvaja se svojim elegantnim stilom, diskretnom šminkom i pristojnim ponašanjem. Iako je poznata po javnim nastupima sa scenskom šminkom, nedavno je iznenadila javnost objavivši video u potpuno prirodnom izdanju, što je izazvalo oduševljenje kod mnogih, koji su isticali njen prirodan izgled.

Nedavno je Džejla progovorila o svojoj emotivnoj vezi i raskidu, ističući da trenutno nije zaljubljena, ali da je prošla kroz težak period nakon kraha veze. Pevačica je istakla da traži partnera koji je ambiciozan i emotivno snažan, te da je trenutno u fazi emotivne ranjivosti.

Foto: TikTok printscreen

Džejla Ramović bez šminke

 


Džejla Ramović je svojom iskrenošću privukla pažnju javnosti, pokazujući da iza glamuroznog javnog imidža postoji mlada žena sa svojim emotivnim i ličnim izazovima. Njen otvoren pristup osetljivim temama je osvojio simpatije mnogih, ističući je kao javnu ličnost koja se ne libi da pokaže svoju ranjivu stranu.

Džejla je postala prepoznatljiva po svojoj lepoti, ali i autentičnosti koju neguje. Njena iskrenost i skromnost doprinose njenom šarmu, te je stekla veliki broj obožavalaca koji cene njenu osobenost i jedinstvenost. Njena pojava u javnosti i na društvenim mrežama pokazuje da mlade javne ličnosti mogu istovremeno biti lepe, talentovane i autentične.

Džejla Ramović, mlada pevačica koja je započela svoju karijeru u "Zvezdama Granda", ističe se svojom lepotom, autentičnošću i otvorenošću o ličnim izazovima. Njen elegantni stil i iskren pristup privlače pažnju javnosti, te je postala jedna od najintrigantnijih mladih javnih ličnosti na domaćoj sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading