Sejo Sakson: Nele Karajlić ima pijačarske i šibicarske fore! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.07.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa "Zabranjeno pušenje" sinoć je oduševila publiku na 63. Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu. Nastup je bio praćen interesantnim izjavama pevača Davora Sučića, poznatijeg kao Sejo Sekson, koji je otvoreno govorio o stanju autorskih prava na rok sceni, kao i o sukobu sa Neletom Karajlićem.

Grupa "Zabranjeno pušenje" nastupala je sinoć na 63. Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu, a tom prilikom pevač Davor Sučić poznatiji kao Sejo Sekson otvoreno je pričao zbog čega nema kvalitetnih autora kada je rok scena u pitanju, o Harisu Džinoviću, Halidu Bešliću, ali i o sukobu sa Neletom Karajlićem sa kojim je na sudu zbog autorskih prava.

 

- Ja sam tu stvar pokušavao da izbegnem kako sam znao i umeo. I mene je sve to iznenadilo. Ne možete prodavati tuđe pesme, niti ih možete prepakivati. Ja uopšte nisam znao da se to dešava. Tek sam u koroni počeo da dobijam informacije da se pojavljuju ta itdanja moje muzike. Iskoristili su priliku da ja fizički nisam tu. To je isto kao kada bih ja teoretski mogao uzeti pesme Riblje čorbe i prodavati ih po Mostaru. To su šibicarkse, pijačarske varijante koje nisu dostojne naših godina i karijere. To rade klinci po pijacama - rekao je Sejo otvoreno i nastavio da odgovara na pitanje da li je pokšao da razgovara sa Karajlićem.

- Jesam, ali nisam naišao na razumevanje za moj problem, koliko god vam to čudno izgledalo. Ta očigledna glupost je na sudu. Sad ja dokazujem da su moje pesme moje. Ja to nisam očekivao. Da mi je rekao da mu trebaju pare, ja bih mu dao, samo da kaže.

U video intervjuu koji se nalazi na početku teksta možete pogledati šta je Sejo još ispričao.

BONUS VIDEO:

Saša Leteći

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading