HALID DECU KRIO KAO ZMIJA NOGE: Sin mu je bio u vezi sa poznatom srpskom blogerkom, a ćerkin izbor je potpuno IZNENAĐUJUĆI (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muslimović je u braka sa suprugom Adelisom dobio naslednike Lejlu i Enisa, na koje je ponosan.

HALID DECU KRIO KAO ZMIJA NOGE: Sin mu je bio u vezi sa poznatom srpskom blogerkom, a ćerkin izbor je potpuno IZNENAĐUJUĆI (FOTO)

Foto: ATA Images

Halid Muslimović

Poznati pevač Halid Muslimović, našao se u centru skandala kada je završio na sudu sa navodnom ljubavnicom Sonjom Bašić, koja ga je optužila za nanošenje teških telesnih povreda i dug od 90.000 evra. 

Međutim, uprkos sudskom procesu, folker je u javnosti pokušao da se opere od svega tvrdeći da nikada svoj život i karijeru nije zasnivao na skandalima.

Tome u prilog ide i to što je svoju privatnos uglavnom držao podalje od očiju javnosti, pa se o njegovoj deci malo zna.

 

 

Naime, Halid je u braku sa suprugom Adelisom dobio ćerku Lejlu i sina Enisa, koji je za razliku od sestre ipak imao dodira sa javnošću, jer je pre nego što je zasnovao svoju porodicu, imao romansu sa srpskom blogerkom Zoranom Jovanović Zoranah, zbog čega je bio u žiži domaćih medija.

Nakon raskida sa Zorannah neko vreme se o njegovom privatnom životu nije znalo ništa, a onda je osvanula vest da čeka naslednika sa sadašnjom suprugom.

S druge strane, pevačeva naslednica Lejla nikada se nije eksponirala, a i svoj put je pronašla u potpuno drugačijoj profesiji od očeve.

 

 

Naime, Lejla je magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu, što je iznenađujući izbor za naslednicu jednog od poznatijih pevača narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije.

Podsetimo, Halid Muslimović danas uživa u izgrađenoj karijeri, slavi, ali i novcu koji je svojim talentom stekao, ali često naglašava da nikada nije zaboravio svoje detinjstvo i mladost, kada je živeo u siromaštvu.

Pevač ističe da je i danas, nakon toliko godina, srećan što je izabrao zanimanje koje ga ispunjava, kao i da je ponosan na svoj dosadašnji rad, koji je zaslužan za njegov uspeh i popularnost. Halid nikada nije krio da potiče iz radničke porodice, a svoje početke zauvek će pamtiti po svojoj prvoj gitari koju mu je otac kupio tako što je zbog nje podigao kredit, jer su tada imali dovoljno novca samo za osnovne stvari.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading