"Znam šta rade na JAHTAMA... I ja sam za neke elitna postitutka...": Ava Karabatić razotkrila gde je LEGLO PROSTITUCIJE!

Autor:

Zabava

27.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska starleta bez dlake na jeziku progovorila o poznatim koji koriste usluge ovih dama, među kojima su i one sa javne scene.

"Znam šta rade na JAHTAMA... I ja sam za neke elitna postitutka...": Ava Karabatić razotkrila gde je LEGLO PROSTITUCIJE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Poznata starleta Ava Karabatić nedavno je iznela svoje viđenje takozvane elitne prostitucije, otkrivajući detalje iz sveta javnih ličnosti i estrade.

Ona je istakla da poznaje dame sa javne scene koje se bave ovim zanimanjem i da je i sama dobijala ponude od raznih poznatih političara i sportista.


Naime, Karabatićeva je otkrila da elitne prostitutke pružaju usluge ne samo starijim muškarcima, već i poznatim pravnicima, sportistima i političarima.
Republika

Foto: instagram.com/ava_karabatic_official

Ava Karabatić ima provokativan sadržaj na društvenim mrežama

Navodi da je u svom rodnom Splitu primetila povećan broj prostitutki tokom leta, kada imućni klijenti dolaze jahtama. Pored toga, kako Ava ističe, luksuzna ponuda ovih dama često je povezana sa direktorima hotela, recepcijom i konobarima.

- Znam da sve vas zanima kako funkcioniše ta famozna elitna prostitucija, i tu bih se uhvatila za reč ''elitna'' od kad su prostitutke ''elita''?? Zna se ko je elita, poznati doktori, piloti itd, ali ko sam ja da menjam termine. Kako god poznajem par ''elitnih prostitutki'' koje sam upoznala u estradnom svetu, samim tim znam kako to funkcioniše. Te usluge ne koriste samo starci ili muškarci željni avantura i sl, od klijenata ima dosta poznatih pravnika, sprotista, političara (kad kažem poznati mislim na baš poznate). Biću iskrena, i ja sam dobijala ponude i ponude ''za noć'' od raznih poznatih političara, fudbalera, na Balkanu, ali naravno sve sam kulturno odbila - ispričala je Ava za Blic, pa naglasila:

Obične prostitutke funkcionišu na principu davanja svojih usluga po hotelima strancima gde su često umešani i direktori hotela, recepcija i konobari. U mom rodnom Splitu je isto leglo prostitucije kao i drugim gradovima na obali. Broj im se pojačava tokom leta kad zaplove luksuzne jahte. Jahtaška klijentela je dosta izdašna, kapne tu i više od par hiljada evra. Ako sednete u taksi u Splitu svi će vam reći koga odvoze i dovoze do marina i luka. Nedelju dana u luksuznoj vili, bazeni, skupi restorani, garderoba, dobar auto, a pozadini je poenta da serviraš starog bogatog jarca, dno dna. Želim vam samo prikazati pravu istinu ''noćnih dama" koje pratite na instagramu i koji su idoli mlađoj generaciji.

Republika

Foto: instagram.com/ava_karabatic_official

Ava Karabatić rešila da uplovi i u političke vode

Ona je zatim priznala da je mnogima čak i njeno zanimanje dosta sporno

-  Ja sam isto za neke elitna prostitutka jer sam poznata i objavljujem provokativne slike na svom svom Instagarmu. Ja od svojih slika živim i mogu da priuštim, i najvažnije - sama sam zaradila. Ja osim zanimanja ''starleta'' za razliku od drugih starleta sam diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika.

Pored svoje uloge u javnom životu, Ava Karabatić je najavila svoj politički angažman, ističući da je već neko vreme trezna i da želi da doprinese promenama u društvu.

Otkrila je da je studirala italijanski jezik i da je imala ambicije da postane profesorka pre nego što se okušala u rijalitiju. T

akođe, najavila je svoju kampanju za parlamentarne izbore sa sloganima "Otrezni se" i "Fer igra".

Hrvatska starleta je svojim izjavama izazvala pažnju javnosti, bacajući svetlo na temu elitne prostitucije i otkrivajući svoje planove za budućnost.

Svojom otvorenošću i prelaskom sa estradnog na politički teren, ona je ponovo privukla pažnju medija i javnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading