CECA PODNOSI HITNO TUŽBU! Otkrivena ISTINA o nastupu u Banja Luci - IZBIO SKANDAL! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović je hitno morala da se oglasi!

CECA PODNOSI HITNO TUŽBU! Otkrivena ISTINA o nastupu u Banja Luci - IZBIO SKANDAL! (VIDEO)

Foto: Ata images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog otkazanog nastupa na trgu Čelinac u Banja Luci. Na društvenoj mreži Instagram, Ceca je otkrila da njen menadžment nikada nije odobrio taj nastup i da je njeno ime zloupotrebljeno kako bi se privukla publika.

U svojoj poruci, Ceca je jasno istakla da smatra takve postupke nedopustivim i da će se tome suprotstaviti. Izrazila je bes i kivnost zbog manipulacije njenim imenom i naglasila da će biti spremna da podnese krivične prijave za lažno najavljivanje njenog nastupa. Ovakva odlučnost pevačice dodatno je naglasila ozbiljnost situacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Izjava je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala lavinu komentara podrške Ceci. Njeni fanovi su iskazali solidarnost sa pevačicom, podržavajući njen stav i zahtevajući da se ovakve situacije rešavaju na odgovarajući način.

Ova situacija bacila je svetlo na problem zloupotrebe imena poznatih ličnosti u svrhu privlačenja publike na događaje. Cecino otvoreno obraćanje istaklo je važnost poštovanja integriteta i profesionalnosti u organizaciji nastupa i događaja.

 

 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović o koncertu

 

- Ćao dragi moji. Želim da se obratim mojoj publici vezano za sutrašnji nastup i mesto zvano Čelinac. Taj datum moj menadžment nikada nije odobrio, moja publika je dovedena u zabludu, i zelim da se tome stane na put, zato se neću sutra ni pojaviti. Nije do mene, ne može sa mojim imenom da se manipuliše na takav način i mislim da je to jako ružno i to je jedna velika sramota. Biće dobro i ako ne podnesem krivične prijave za lažno najavljivanje mog nastupa. Ljubi vas i voli vasa Ceca i vidimo se večeras u Doboju - poručila je Svetlana putem pomenute mreže.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading