KARLI NEMA ŽELUDAC ZA BUGARSKI MELOS: Karleuša Tei poželela sreću u Areni, a onda osvanuo URNEBESNI SNIMAK kako reaguje na tu muziku! Ovo je bilo JAČE OD NJE (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuk koji forsira Tairovićka ne prija Jeleninom uhu!

KARLI NEMA ŽELUDAC ZA BUGARSKI MELOS: Karleuša Tei poželela sreću u Areni, a onda osvanuo URNEBESNI SNIMAK kako reaguje na tu muziku! Ovo je bilo JAČE OD NJE (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Pop zvezda Jelena Karleuša poznata je po svojoj brutalnoj iskrenosti kada je u pitanju komentarisanje različitih tema, uključujući njene kolege i njihov rad.

Često je zbog svojih direktnih izjava upadala u konflikte sa onima koji nisu mogli da se nose sa Jeleninim kritikama, a jedna od njih bila je i mlada pevačica Tea Tairović.


Međutim, iako nije fan bugarskog stila muzike, kako je Jelena ranije okrakterisala Tein pravac, Karleuša je nedavno javno poželela Tairovićevoj sreću sa predstojećim koncertima u beogradskoj Areni, ističući da je ona, ipak, originalna.

Ali, da, uprkos svemu, takav zvuk ne prija Jeleninom uhu, govori i snimak koji se pojavio na Instagramu, te nasmejao mnoge. Tu se vidi kako Karleuša reaguje na pesmu Tee Tairović koja se slučajno začula u pozadini, dok je ona pozirala svom ličnom fotografu.

Reč je o Teinoj pesmi "Ola", na koju se Jelena zgorzila i momentalno tražila da se promeni.

 

- Daj nešto drugo, nemoj me je*ati sa tim, molim te promeni! Bilo šta drugo, 'ajde molim te - uzviknula je Jelena dok se njen fotograf smejao.

Ova neočekivana situacija izazvala je smeh kod mnogih koji su videli snimak, koji je brzo postao viralan, a komentari javnosti su bili podeljeni.

Dok su neki podržavali Jeleninu iskrenu reakciju, drugi su je kritikovali zbog navodnog nedostatka tolerancije prema radu i pesmama drugih kolega.

Ipak, ovo nije prvi put da je Jelena bila otvorena u svojim izjavama, te je njena iskrenost postala zaštitni znak njenog javnog imidža.

Na ovaj način, Jelena Karleuša ostaje dosledna svojoj prirodi i nastavlja da bude kontroverzna figura na domaćoj estradi.

Njene iskrene reakcije i otvorenost u iznošenju mišljenja izazivaju pažnju javnosti, ali istovremeno izazivaju i konflikte sa drugim kolegama. Bez obzira na kontroverze, Jelena Karleuša ostaje jedna od najuticajnijih figura na domaćoj muzičkoj sceni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading