LJUBIMAC DOMAĆE PUBLIKE PONOVIO USPEH! Amerikanac u četvrtfinalu US opena!

Autor:

Sport

02.09.2024

00:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada ga čeka mnogo teži posao.

LJUBIMAC DOMAĆE PUBLIKE PONOVIO USPEH! Amerikanac u četvrtfinalu US opena!

Foto: www.profimedia.rs

Američki teniser Tejlor Fric ostvario je zapažen uspeh na poslednjem grend slemu sezone, plasiravši se drugi put zaredom u četvrtfinale US opena.

Ljubimac domaće publike trijumfovao je nad Kasperom Rudom iz Norveške rezultatom 3:1 (po setovima 3:6, 6:4, 6:3, 6:2) nakon dva sata i 45 minuta igre, što je izazvalo oduševljenje među američkim navijačima na Flešing Medouzu.

Rud je krenuo dominantno, osvojivši prvi set sa 6:3 nakon pola sata igre. Međutim, Fric se nije dao obeshrabriti već je uz podršku publike pronašao svoj ritam. Uspeo je da preokrene tok meča, osvajajući drugi i treći set poenima dovoljnim za brejk. Četvrti set doneo je još veću dominaciju Frica, koji je poveo sa 4:0, čime je praktično rešio pitanje pobednika.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksander Zverev

Fric sada čeka pobednika meča između sunarodnika, Brendona Nakašime iz Sjedinjenih Američkih Država i Aleksandera Zvereva iz Nemačke, a njegovi navijači sa nestrpljenjem iščekuju naredni susret na putu ka potencijalnom velikom uspehu na ovogodišnjem US Openu.

Nemac će, podsetimo, od ponedeljka biti drugi igrač na ATP listi, pošto je pretekao najveće favorite u Njujorku, srpskog tenisera Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza iz Španije, koji su eliminisani u ranoj fazi turnira od Alekseja Popirina iz Australije (3:1), odnosno, Botika Van de Zandšulpa iz Holandije (3:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading