TAJNI SUSRET KARLEUŠE I BAKE PRASETA U NJEGOVOM STANU! Procurila intimna glasovna poruka!

Autor:

Zabava

31.08.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber je Karleušu pozvao da dođe kod njega, a onda je usledio šok odgovor.

TAJNI SUSRET KARLEUŠE I BAKE PRASETA U NJEGOVOM STANU! Procurila intimna glasovna poruka!

Foto: ATA images

Baka Prase je očigledno pokazao simpatije prema poznatoj pevačici Jeleni Karleuši, pozivajući je da bude gošća u jednom od svojih lajvova. U glasovnoj poruci koju je poslao, Baka Prase je izrazio želju da razgovara sa Jelenom o različitim životnim temama, ali je i na šaljiv način predložio da zajedno "kockaju malo". Ova neobična pozivnica izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

Nakon što je Baka Prase uputio poziv Jeleni Karleuši, usledio je šokantan odgovor poznate pevačice. Jelena je uzvratila porukom u kojoj je iskazala svoje iznenađenje, ali i spremnost da prihvati poziv. Njen odgovor je bio iznenađujući i šaljiv, što je dodatno pojačalo interesovanje publike za ovaj neobičan susret.

- Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja - poslao je poruku Baka JK, a kasnije tokom večeri usledio je i Karleušin šok odgovor:

 

 

- Dobro veče Bako, mislim Prase, institucijo! Ovo nije moj seksi glas, samo sam se sad probudila jer idem na neki nastup, pa ću da se spremam. Naravno da ću da dođem. Ja sam očekivala taj poziv, samo što moram posle da te j…m… Znaš, kako to ide kod nas starijih teta - rekla je u poruci Jelena jutjuberu.

Uskoro su usledili i komentari gledalaca, koji su bili oduševljeni Jeleninim šmekerskim potezom:

Republika

Foto: ATA images

Jelena Karleuša

 

- Koja likuša! Auu, JK carica! Rešila! Jelena lik, svaka čast! Zakucala te je - samo su neki od komentara.

Budući da je u pitanju Baka Prase, postoji mogućnost da se radi o veštačkoj inteligenciji i da je glas Jelene Karleuše fingiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading