PEVAČ POKUŠAO DA SE UBIJE, OTAC ZATEKAO JEZIV PRIZOR! Pronašao ga ukočenog u krevetu tada, najgore tek usledilo!

Autor:

Zabava

01.09.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač je pokušao sebi da oduzme život na najjeziviji način.

PEVAČ POKUŠAO DA SE UBIJE, OTAC ZATEKAO JEZIV PRIZOR! Pronašao ga ukočenog u krevetu tada, najgore tek usledilo!

Foto: Shutterstock

Pevač i kompozitor Darus Despot nedavno je odlučio da podeli svoju tešku životnu priču sa javnošću. On je otvoreno progovorio o svojoj borbi sa depresijom i pokušaju samoubistva pre 30 godina. Ovo snažno priznanje izazvalo je veliku pažnju javnosti.

Darus je otkrio da je upravo jedna od njegovih grešaka u radu kao grafički dizajner bila ključna u spasavanju njegovog života. Pogrešno ispisani datumi na etiketama koje je dizajnirao doveli su do toga da naručitelj posla reaguje hitno, a to je rezultiralo tim da je Darusov otac dobio važan poziv dok je Darus ležao u svom krevetu nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo. Ova neobična slučajnost bila je presudna za spasavanje Darusovog života.

Ona se svojevremno susreo sa teškim oblikom depresije, a pre 30 godina pokušao je sebi da oduzme život, što je otkrio na duštvenim mrežama. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/Grand Magazin

Darus Despot

 

- Jako mi je teško da se prisetim toga, a još teže da snimim i objavim na svom Instagram profilu. To sam učinio jer je brat od meni bliske osobe izvršio samoubistvo i svestan sam statistike na ovu temu i snimio sam. Odlučio sam da pobedim taj izazov u sebi i javno progovorim sa nadom da, ako makar i jednu osobu koja pogleda taj moj video, odgovorim od takvog čina, uspeo sam - istakao je na samom početku Darus, koji je, inače, i grafički dizajner, a potom ogolio dušu o trenucima iz svog privatnog života koje nikada neće moći da zaboravi.

- Napravio sam neke greške u životu, a jedna od najvećih je taj moj pokušaj samoubistva davne 1994. Interesantno, da mi je upravo tad baš jedna moja greška spasila život. Naime, kako sam grafički dizajner po struci, radio sam tad dizajn za neke etikete i pogrešno sam ispisao neke datume što je naručitelj tog posla video u štampariji i pozvao je na kućni telefon na koji se javio moj otac - počeo je priču muzičar, a potom otkrio sve detalje.

- U tom trenutku ja sam već popio otrov i ležao sam u svom krevetu. Tata je mislio da sam otišao da spavam i rekao je njemu da ne želi da me budi nego će mi reći kad se probudim da ga pozovem. Ali čovek je bio uporan jer mu zbog te moje greške u tekstu i pripremi za štampu cela proizvodnja stoji i rekao je da će, ako treba lično doći, i probuditi me jer je toliko hitno. Moj otac je onda otišao u moju sobu i našao me već ukočenog sa penom u ustima. Kako su uspeli da me vrate u život u bolnici ni dan danas ne znam. Moja majka je velika vernica i tvrdi da je ona svojim upornim molitvama izmolila Boga da me ostavi u životu. Kad sam došao sebi u bolnici, ruke su mi bile vezane za krevet, kako ne bih slučajno pokušao ponovo sebi da oduzmem život, ali ja sam bio toliko srećan što sam živ da mi to nikad više nije palo na pamet - naveo je za "Grand" Darus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading