UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA STARLETE U BOLNICI! Ava Karabatić proživljava HOROR, plaši se najgoreg!

Autor:

Zabava

01.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ava Karabatić otkrila kako se nosi sa ovom dramom!

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA STARLETE U BOLNICI! Ava Karabatić proživljava HOROR, plaši se najgoreg!

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović, Shutterstock

Bivša rijaliti zvezda Ava Karabatić trenutno prolazi kroz veoma težak period u svom životu, jer se njen otac Ivica nalazi u bolnici nakon što je doživeo zatajenje srca. Ava je putem društvenih mreža podelila svoju tugu sa javnošću, ističući koliko joj je otac bio važan i podrška tokom njenih ličnih borbi.

Ava je istakla da je njen otac bio uz nju i pružio joj neizmernu podršku tokom njenih borbi sa alkoholizmom. Njegova ljubav i podrška omogućili su joj da pronađe snagu da nastavi dalje, te sada želi da bude uz njega u njegovim najtežim trenucima.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ava Karabatić

- Moj otac se trenutno nalazi u bolnici nakon što je doživio zatajenje srca. Mojoj majci i meni su ovo najteži trenuci, znate svi koliko sam povezana s ocem, a sada se nalazim pored njega u ovom teškom trenutku - napisala je bivša rijaliti zvezda.

- Moj tata mi znači sve na svetu; on je bio uz mene i kada sam se ja suočavala s vlastitim demonima. Moja borba sa alkoholizmom dovela me do ivice, ali uz njegovu podršku i ljubav uspela sam da pronađem snagu da nastavim dalje.

Emotivno pogođena situacijom, Ava je istakla duboku tugu koju oseća zbog očevog zdravstvenog stanja, ali i zahvalnost što može biti uz njega u ovom trenutku, kao što je on bio uz nju kada joj je bila potrebna podrška.

- Sada, dok se on bori za svoj život, osećam duboku tugu, ali i zahvalnost što mogu biti tu za njega, kao što je on bio tu za mene. Nadam se da će prebroditi ovo, kao što smo prebrodili mnoge druge teškoće zajedno - napisala je Ava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading