OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O BORI ČORBI: Život mu visi o koncu, a sada otkriven SPISAK koji otkriva ISTINU o situaciji u bolnici! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oktriveno ko sme da dolazi u posetu kod Bore Đorđević.

OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O BORI ČORBI: Život mu visi o koncu, a sada otkriven SPISAK koji otkriva ISTINU o situaciji u bolnici! (FOTO)

Foto: Bus Plus Production/ATAImages, Shutterstock

Bora Đorđević, frontmen kultnog benda "Riblja čorba", i dalje se nalazi u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se bori sa teškim zdravstvenim problemima. Nažalost, Bora je intubiran i smešten na posebnom odeljenju, zbog čega su posete strogo zabranjene. Ipak, njegova supruga Dubravka ima posebno odobrenje da bude uz njega čitav dan, što je izuzetak u ovakvim situacijama.

Iako su posete strogo zabranjene zbog Borevog stanja, njegova supruga Dubravka ima privilegiju da mu prilazi u bilo koje vreme i da ostane uz njega koliko god želi. Pored nje, još jedna osoba može da ga poseti dnevno, ali samo na sat vremena, u vreme predviđeno za posete, piše Telegraf.


Javna podrška i briga za Boru Đorđevića od strane kolega i prijatelja je veoma izražena. Đorđe David, dugogodišnji saradnik Bore, istakao je da će Bora zauvek biti prisutan kroz svoje delo i uticaj koji je imao kao umetnik i muzičar. Davida je duboko potreslo Borevo zdravstveno stanje, ističući da je Bora bio jedan od njegovih mentora i osoba od koje je dobijao podršku i kritike. Takođe, otkrio je i zanimljiv detalj o njihovoj saradnji, naglašavajući da je jedini doživeo da bude prateći vokal "Ribljoj čorbi", ali i da mu "Riblja čorba" bude prateći vokal.

Nadamo se da će Bora uspeti da prevaziđe ovo teško razdoblje i da će se uskoro oporaviti, dok njegova supruga Dubravka i bliski prijatelji i dalje pružaju podršku i ljubav u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading