SANJA MALETIĆ KRSTILA ĆERKU: Obukla je u NARODNU NOŠNJU, prva slika sa lica mesta! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Maletić objavila srećne vesti!

SANJA MALETIĆ KRSTILA ĆERKU: Obukla je u NARODNU NOŠNJU, prva slika sa lica mesta! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Sanja Maletić

Pevačica Sanja Maletić (52) nedavno je iznenadila javnost kada je otkrila da se porodila krajem juna i donela na svet ćerkicu Vanju. Nakon skrivanja trudnoće, Sanja je konačno odlučila da pokaže svoju naslednicu svetu, a dan krštenja je bio poseban trenutak za njihovu porodicu.

Mama i beba su zajedno pozirale u narodnoj nošnji, a malena Vanja je očarala sve prisutne svojim osmehom. Opanci na njenim malim nogama upotpunili su tradicionalni izgled, dok je Sanja blistala od sreće. Krštenje je obavljeno u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari, a Sanja je na društvenoj mreži Instagram podelila ovaj poseban trenutak sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja Maletić krstila bebu

 


Sanja Maletić je više puta javno govorila o svojoj borbi za potomstvo, ističući važnost nade i vere u ostvarenje želja. "Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću", izjavila je jednom prilikom. Njena iskrena priča o vantelesnoj oplodnji i istrajnost u ostvarivanju majčinstva inspirisala je mnoge žene koje prolaze kroz slične izazove.

Sanja je istakla važnost podrške svoje sestre tokom ovog perioda, naglašavajući koliko joj je ta podrška značila. Njihova bliskost i ljubav su bile ključne za Sanjinu snagu i odlučnost u ostvarivanju svojih snova.


Sanja Maletić je dokazala da sreća i radost majčinstva nemaju granice i da je svaki novi početak vredan truda i čekanja. Njen primer hrabrosti i upornosti pruža nadu mnogim ženama koje se suočavaju sa izazovima u ostvarivanju svoje roditeljske uloge.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading