BREGA ILEGALAC IZDAVAO VILU NA MORU BEZ DOZVOLE! Skandal u CRNOJ GORI, za noć uzimao i po 5.000 EVRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rešenju Sekretarijata, Bregović je 13. avgusta podneo zahtev za kategorizaciju ugostiteljskog objekta samo dva dana pre nego što je doneto rešenje.

BREGA ILEGALAC IZDAVAO VILU NA MORU BEZ DOZVOLE! Skandal u CRNOJ GORI, za noć uzimao i po 5.000 EVRA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Youtube/printscreen/Paparazzo lov

Muzičar Goran Bregović našao se u centru pažnje nakon što su crnogorski mediji objavili da je njegova luksuzna vila u Perastu u Bokokotroskom zalivu, koju je kupio pre više od 10 godina, navodno iznajmljivana na nelegalan način. Sekretarijat za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj u Kotoru doneo je rešenje o kategorizaciji vile 15. avgusta ove godine, ističući da je Bregovićeva vila nelegalno izdavala smeštajne kapacitete.

Prema rešenju Sekretarijata, Bregović je 13. avgusta podneo zahtev za kategorizaciju ugostiteljskog objekta samo dva dana pre nego što je doneto rešenje, što je izazvalo sumnje u regularnost celog procesa, prenosi crnogorski list "Pobjeda".

Vila je kategorizovana kao kuća za iznajmljivanje sa tri zvezdice i upisana je u Centralni turistički registar za obavljanje ugostiteljske delatnosti. Rešenje važi naredne tri godine, a cena najma vile iznosi čak 1.400 evra po danu tokom jula i avgusta, što znači da bi za četvorodnevni boravak u vili bilo potrebno izdvojiti 5.600 evra.

Republika

Foto: ATA Images

Brega iliegalno izdavao kuću na moru u Crnoj Gori

Inače, kako se navodi na sajtu gde se Bregovićeva vila izdaje, nudi se predivan pogled na more i Perast, i može primiti najviše devet osoba. Unutar vile se nalaze više spavaćih soba, a gosti mogu uživati i u spoljašnjem bazenu i na brojnim terasama. Posebno je zanimljivo to što su zidovi vile ukrašeni brojnim umetničkim delima, dok se u trpezariji nalazi slika koja parodira Da Vinčijevu "Tajnu večeru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading