SENZACIJA U NJUJORKU! US open čeka novu ŠAMPIONKU! Najbogatija teniserka priredila IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

02.09.2024

00:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

SENZACIJA U NJUJORKU! US open čeka novu ŠAMPIONKU! Najbogatija teniserka priredila IZNENAĐENJE!

Foto: Tanjug/AP

Najveću senzaciju na terenima US opena definitivno je priredila ljubimica domaće publike, pošto je mlada Ema Navaro uspela da eliminise jednu od glavnih favoritkinja za titulu o prošlogodišnju šampionku Kori Koko Gof. Uzbudljiv meč završen je rezultatom 2:1 (po setovima 6:3, 4:6, 6:3) u korist Amerikanke.

Ema Navaro dolazi iz veoma imućne porodice, čiji su članovi vlasnici mnogobrojnih hotelskih lanaca, banaka i sufinansiraju brojne teniske turnire. Ipak, Ema se odlučila da se istakne svojim teniskim talentom, a rezultati su veoma ohrabrujući. Uspeh na US Openu, gde je stigla do četvrtfinala, samo je potvrda njenog napretka i talenta.

U duelu sa Koko Gof, Ema je pokazala izuzetnu igru. Već sredinom prvog seta uspela je da napravi brejk, koji je kasnije sačuvala do samog kraja seta. Iako je Koko uspela da izjednači rezultat u drugom setu, Ema je uspela da se vrati u trećem setu i odmah napravi brejk, čime je postavila temelj za pobedu.

Foto: www.profimedia.rs

Ema Navaro

U četvrtfinalu, Ema će imati priliku da se suoči sa jednom od najlepših teniserki na WTA turu, Paulom Badosa iz Španije. Ovaj duel će svakako biti interesantan za ljubitelje tenisa, a Ema će imati priliku da pokaže svoju snagu i veštinu protiv još jedne izuzetne protivnice.

Ema Navaro definitivno je iznenadila teniski svet svojim uspehom na US Openu. Njena odlučnost i talent obećavaju sjajnu budućnost u teniskom svetu, a ljubitelji "belog sporta" sa nestrpljenjem očekuju njen naredni meč u četvrtfinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading