KO ŽELI DA SKIDA KILE NEK RADI OVO PET PUTA DNEVNO: Tea Tairović SVA U ZNOJU otkrila svoj VRELI TRIK za MRŠAVLJENJE (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica pokazala kako održava liniju.

KO ŽELI DA SKIDA KILE NEK RADI OVO PET PUTA DNEVNO: Tea Tairović SVA U ZNOJU otkrila svoj VRELI TRIK za MRŠAVLJENJE (VIDEO)

Foto: ATA Images/M.M.

Tea Tairović

Muzička zvezda u usponu Tea Tairović slovi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi, a ona sama za sebe kaže da je sklona gojenju, pa mora strogo da vodi računa i izbegama da jede ono što najviše voli.

Međutim, ona ima još jedan trik za održavanje vitke linije, koji je sada podelila sa javnošću.

Republika

Foto: printsktin/instagram

Tea Tairović se i te kako troši i na nastupima

Naime, Tea je poznata po svojim vrelim nastupima za koje ima veoma provokativne pokrete na sceno, pa je navela da joj upravo priprema za takve izvedbe pomaže u održavanju kilaže. Kako kaže, ona, samo uz koreografiju koju vežba za pesmu "Pozovi", dnevno smrša i po nekoliko kilograma, što se da i primetiti po njenom izgledu.

Ko želi da "skida" kile neka odigra "Pozovi" pet puta dnevno - napisala je ona u objavi na TikToku i uz to stavila emotikon koji plače od smeha.

 

 

Inače, ona je nedavno otkrila da upravo voli da jede sve ono što najviše goji.

- Telo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa. Jako volim pite, burek i tako te stvari, ali sam sklona gojenju, pa za mene nema bureka. Takođe, ne unosim ni slatkiše, iako sam ranije bila maltene zavisnik od njih - ispričala je Tea za Kurir TV.

Podsetimo, nakon što je objavila treći studijiski album, Tea Tairović je zakazala dve Arene, prvi koncert za 21. septembar, a drugi 22. septembra.

- "Ovo je tek početak, bravo kraljice", "Bravo draga Tea, sve si ovo zaslužila", "Neka gori Balkan", "Kidaj, samo napred" - reakcije su na njen najavljeni spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading