ŠOK! Kopola PRIZNAO da je ljubio statistkinje na snimanju filma! Ovo je njegova verzija priče!

Autor:

Zabava

01.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko žena optužilo je Frensisa Forda Kopolu za uznemiravanje tokom snimanja filma "Megalopolis".

ŠOK! Kopola PRIZNAO da je ljubio statistkinje na snimanju filma! Ovo je njegova verzija priče!

Foto: shutterstock

Nakon što je nekoliko žena optužilo Frensisa Forda Kopolu za nedolično ponašanje i uznemiravanje tokom snimanja njegovog novog filma "Megalopolis", koji je doživeo svetsku premijeru na ovogodišnjem Kanskom festivalu, slavni reditelj je sve negirao, ali sada je delimično promenio iskaz.

Proslavljeni američki filmski reditelj Frensis Ford Kopola priznao je da je ljubio statistkinje na setu svog novog filma "Megalopolis", ali je precizirao da su to bile "mlade žene koje je poznavao".

U intervjuu za časopis Roling Stoun, Kopola je zamoljen da prokomentariše izveštaj u kojem se tvrdi da je pokušavao da ljubi statistkinje tokom priprema za scenu u noćnom klubu kada je značajan broj članova ekipe napustio projekat, prenosi londonski Gardijan.

Republika

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

 

Kopola je odgovorio da je to "potpuno netačno".

- Mlade žene koje sam poljubio u obraz tokom priprema za scenu o Novoj godini, bile su mlade žene koje sam poznavao - rekao je američki reditelj.

U ranije objavljenom izveštaju Gardijana, izvršni koproducent filma "Megalopolis" Darin Demetri rekao je da je, tokom klupske scene, "Francis obilazio set kako bi uspostavio duh scene dajući prijateljske zagrljaje i poljupce u obraz glumcima i statistima".

- Nikada nisam bio svestan bilo kakvih pritužbi za uznemiravanje ili loše ponašanje tokom projekta - rekao je Demetri.

Republika

Foto: Credit:DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency Marina Takimoto / Zuma Press / Profimedia

 

Rejna Menc, glumica koja je potvrdila da je bila jedna od statistkinja u sceni noćnog kluba, podržala je Kopolu, rekavši: "Nije učinio ništa da se ja ili bilo ko na setu oseća neprijatno".

Nasuprot tome, Lorin Pagone, druga statistkinja u toj sceni rekla je da je bila šokirana Kopolinim ponašanjem.

- Nisam očekivala da će me tako poljubiti i zagrliti. Bila sam zatečena i mogu vam reći da je dolazio nekoliko puta - rekla je Pagone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading