HAOS U SUBOTICI: Pijana vozila električni bicikl pa se ZAKUCALA I POVREDILA (FOTO)

Autor:

Hronika

02.09.2024

01:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarila u parkirano vozilo

HAOS U SUBOTICI: Pijana vozila električni bicikl pa se ZAKUCALA I POVREDILA (FOTO)

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici su u toku protekla 24 sata intervenisali i isključili iz saobraćaja troje vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja. Ovi slučajevi ukazuju na ozbiljan problem alkoholisanog vožnje u Subotici i potrebu za pojačanim nadzorom saobraćaja.

Pijani

Republika

Foto: Rina.rs

Vožnja u alkoholisanom stanju

 

Saobraćajna policija je zaustavila dvojicu muškaraca koji su upravljali vozilima sa visokim promilima alkohola u organizmu. Prvi vozač je imao čak 2,67 promila alkohola, dok je drugi imao 1,36 promila alkohola. Ovi alarmantni podaci ukazuju na neodgovornost vozača i ozbiljan rizik po bezbednost u saobraćaju.

Pijana vozila električni bicikl

U blizini centra Subotice, saobraćajna policija je isključila iz saobraćaja četrdesetsedmogodišnju ženu koja je upravljala električnim biciklom sa 1,69 promila alkohola u organizmu. Njen slučaj dodatno naglašava ozbiljnost problema alkoholisanih vozača na putevima Subotice, posebno imajući u vidu da je žena izazvala saobraćajnu nezgodu udarivši u parkirano vozilo i lakše se povredila.

Reakcija i mere protiv vozača

Svim vozačima je određeno zadržavanje, a protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Ova reakcija nadležnih organa je važna kako bi se vozači s visokim promilima alkohola suočili sa posledicama svojih dela i kako bi se poslala jasna poruka da će teži saobraćajni prekršaji biti adekvatno kažnjeni.

Ovi slučajevi naglašavaju potrebu za kontinuiranim nadzorom saobraćaja i edukacijom vozača o opasnostima alkoholisane vožnje. Ministarstvo unutrašnjih poslova i saobraćajna policija nastaviće sa sprovođenjem mera kako bi se povećala bezbednost u saobraćaju i smanjio broj težih saobraćajnih prekršaja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading