JOVANA JEREMIĆ DEMONSTRIRALA SVOJU MOĆ! U porodičnoj kućise pojavio ON - Dragan odmah morao da reaguje!

Autor:

Zabava

01.09.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić pokazala je svoju moć da održi sklad!

JOVANA JEREMIĆ DEMONSTRIRALA SVOJU MOĆ! U porodičnoj kućise pojavio ON - Dragan odmah morao da reaguje!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj pozira sa bivšim suprugom Vojom Miloševićem i sadašnjim partnerom Draganom Stankovićem. Ova gesta izazvala je oduševljenje kod mnogih, koji su istakli da je Jovana uspela da uskladi prošlost i sadašnjost u jednu harmoničnu celinu.

Jovana Jeremić je svojom objavom pokazala da je moguće održati pozitivne odnose sa bivšim partnerom i istovremeno negovati sadašnju ljubavnu vezu. Njen primer pokazuje da je moguće održati harmoniju i poštovanje čak i nakon završetka braka. Ovaj gest je naišao na veliku podršku i divljenje javnosti, koja je istakla zrelost i toleranciju koju Jovana pokazuje u svojim odnosima.

 

 


Podsećamo da je razvod Jovane Jeremić i Vojina Miloševića protekao u miru i slozi, što je retkost u javnom životu. Njihova sposobnost da održe prijateljski odnos i nakon razvoda predstavlja inspiraciju mnogima i pokazuje da je moguće okončati brak na miran i dostojanstven način. Ovaj primer može poslužiti kao podsticaj drugima da se uzajamno poštuju i podržavaju čak i nakon završetka emotivne veze.

Reakcije javnosti na Jovaninu objavu su izrazito pozitivne, pri čemu su mnogi istakli da je ona primer kako se održava balans između prošlosti i sadašnjosti. Mnogi pratioci su pohvalili Jovaninu otvorenost i iskrenost, te istakli da je ona inspiracija mnogima kada je reč o održavanju zdravih i pozitivnih odnosa sa bivšim partnerima.

 

 


Jovana Jeremić svojom objavom još jednom je pokazala svoju emocionalnu zrelost i sposobnost da održava harmoniju u odnosima sa bivšim partnerom, ali i da istovremeno neguje sadašnju ljubavnu vezu. Njen primer je inspiracija mnogima, a podrška koju je dobila od javnosti jasno govori o tome koliko je važno negovati pozitivne odnose i pokazati toleranciju i razumevanje čak i nakon završetka emotivne veze.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading