U CECINOJ VENČANICI SE UDALE TRI MLADE: Koštala je celo bogatstvo, a evo u kojoj evropskoj zemlji se crtež ove luksuzne kreacije izlaže u MUZEJU (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda decenijama čuvala skupocenu haljinu za svoju snaju.

U CECINOJ VENČANICI SE UDALE TRI MLADE: Koštala je celo bogatstvo, a evo u kojoj evropskoj zemlji se crtež ove luksuzne kreacije izlaže u MUZEJU (FOTO)

Foto: Republika

Svetlana Ražnatović Ceca

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno je sa svojim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom imala pravu srpsku tradicionalnu svadbu, a nosila je venčanicu grčkog dizajnera koju je u to vreme kupila za 100.000 nemačkih maraka u Milanu.

O Cecinoj venčanici su brujali mediji, a ta tema je i danas zanimljiva javnosti pogotovo jer poznata pevačica nije jedina mlada koja se udala u njoj.

Naime, ona je, kako prenosi Blic, prvo ustupila za svadbu svojoj sestri Lidiji Ocokoljić, a zatim i snaji Bogdani Rodić koja je njenom sinu Veljku sudbonosno "da" izgovorila upravo u venčanoj haljini njegove majke.

Interesantno je i da je crtež ove kreacije sa venčanja muzičke zvezde završio u čuvenom Rijksmuseumu u Amsterdamu.

- Radi se o modelu jednog grčkog kreatora, koji je Ceca kupila u Milanu. Venčanica je koštala 100.000 nemačkih maraka - izveštavali su ranije mediji od dobro obaveštenih izvora bliskih pevačici.

Model venčanice koji je ponela Ceca godinama nakon njenog venčanja bio je jedan od najpopularnijih u Srbiji, pa su mnoge devojke birale baš takvu haljinu za svoje venčanje.

Republika

Foto: e-stock

Bogdana Rodić prekrojila Cecinu venčanicu po svojoj meri

Cecina snajka Bogdana morala je da prekroji svekrvinu venčanicu zbog veličine, kako bi je prilagodila svom izgledu. Veljkova majka je godinama čuvala luksuznu haljinu u kojoj se i sama udala, a bila je presrećna što je Bogdana pristala da se uda u istoj toj venčanici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading