"NIJE MOGAO DA STOJI, PRVI PUT SAM GA VIDEO DA PLAČE!" Kolega Bore Đorđevića otkrio uznemirujuće detalje o njihovom POSLEDNJEM SUSRETU!

Autor:

Zabava

01.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David sa suzama u očima otkrio kada se poslednji put čuo sa Borom.

"NIJE MOGAO DA STOJI, PRVI PUT SAM GA VIDEO DA PLAČE!" Kolega Bore Đorđevića otkrio uznemirujuće detalje o njihovom POSLEDNJEM SUSRETU!

Foto: ATAImages

Riblja Čorba

Frontmen grupe "Riblja čorba," Bora Đorđević, trenutno se suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je zbog ozbiljnosti stanja intubiran i priključen na respirator. Nažalost, njegovo zdravstveno stanje ostaje nepromenjeno, što izaziva veliku zabrinutost među njegovim obožavaocima i kolegama iz muzičke industrije, ali i neutešnim članovima porodice.

Jedan od njegovih kolega i prijatelja, Đorđe David, otkrio je kada se poslednji put čuo i video sa rokerom i zbog čega je plakao tada:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Đorđe David

 

- Bora je večan sa svim onim što je uradio u svom životu. On će uvek biti prisutan i među novim i među starim generacijama. On je meni osoba za radovanja, ali ljudski vek ima trajanja, ali žao mi je što je to muka, jer mislim da on, kao osoba koja je vaspitavala generacije nije zaslužio da se uči. On je među pet mojih mentora, on je bio najhrabriji, davao mi je najviše i podrške i kritika - govorio je Đorđe i otkrio:

- Ja sam jedini koji je doživeo da bude prateći vokala Ribljoj čorbi, ali i da mu Riblja čorba bude prateći vokal. Mene je sramota što znam da su ljudi kačili njegove umrilce, a on je živ.

- To je bilo pre mesec dana, a moram da kažem jednu anegnotu. Čak je hteo da da nagradu Bori. On je mene zvao da dođem da budem tu. Ja sam njega tada video da plače, a ja nisam nikada video njega da plače, to je meni bilo čudno. On je toliko bio srećan što je dobio tu nagradu, plakao je, a dobio je aplazu koji ga je oduševio. On nije mogao da stoji na stejdžu od tolike emocije. Tada sam ga poslednji put video, on je divan prijatelj - rekao je David za emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading