ALARMANTNO STANJE, MILIĆ VUKAŠINOVIĆ NIKAKO NE SME NA OPERACIJU! Lekari obavestili suprugu o njegovom stanju, ona prebledela!

Autor:

Zabava

01.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Milića Vukašinovića otkrila da do operacije nikako ne sme doći, jer je previše rizično.

ALARMANTNO STANJE, MILIĆ VUKAŠINOVIĆ NIKAKO NE SME NA OPERACIJU! Lekari obavestili suprugu o njegovom stanju, ona prebledela!

Foto: Republika.rs

Milić

Poslednji meseci su za legendarnog rokera Milića Vukašinovića bili izuzetno teški, sa nizom zdravstvenih izazova koji su ga zadesili. Nakon otkrića proširene aneurizme u levoj nozi, Milić je morao da se podvrgne operaciji kako bi izbegao amputaciju donjeg ekstremiteta. Međutim, oporavak nije tekao glatko, jer je dobio bolničku bakteriju, a kasnije su mu dijagnostikovani i problemi sa vodom u plućima.

Milić je izneo da se suočava sa novim problemima, ovoga puta sa desnom nogom, zbog čega redovno odlazi na terapije. Iako su mu preostale četiri aneurizme koje trenutno nisu prevelike, bolovi u desnoj nozi su postali izazov. Hirurg koji ga je pregledao naveo je da je situacija sa krvnim sudovima u desnoj nozi komplikovana, te da operacija nije moguća, a da bi neuspeh terapije mogao da dovede do ozbiljnih posledica. Milić trenutno pije nekoliko terapija kako bi održao stanje pod kontrolom, uključujući terapiju za pritisak, razređivanje krvi, kao i lekove za održavanje stanja srca i krvnih sudova.

Njegova supruga Suzana, koja mu je najveća podrška u teškim danima, oglasila se za medije, pa otkrila kakvo je sada njegovo stanje. Ona je otkrila da lekari daju sve od sebe da ga stabilizuju, kako ne bi došlo do rizične operacije:

Republika

Foto: Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom

 

- On je dobro. Ide na terapije zbog noge. Nogu mu neće amputirati. Odustali su od visokorizične operacije, jer bi usled komplikacija morali da mu amputiraju nogu. Lekari daju sve od sebe samo da mu stabilizuju stanje, kako ne bi otišao pod nož - istakla je njegova supriga.

Suzana se potom osvrnula na njegovu vitalnost, te je otkrila da li će njegovi obožavatelji uskoro moći da uživaju u njegovim nastupima.

- Sada je došlo do komplikacija, zato je fokusiran na sa oporavak. Polako, nastupa će biti. On ima i volju i želju, ali oseća bolove velike, zato je potrebno da se pričeka - zaključila je ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading