OVAKO ZAISTA IZGLEDA MAJA BEROVIĆ: Procurio snimak bez TRUNKE ŠMINKE na licu, skoro potpuno gola! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović pokazala izvajano telo!

OVAKO ZAISTA IZGLEDA MAJA BEROVIĆ: Procurio snimak bez TRUNKE ŠMINKE na licu, skoro potpuno gola! (FOTO)

Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Maja Berović, popularna pevačica sa prostora Balkana, nedavno je uzburkala javnost objavom snimka u crnom kupaćem kostimu na svom Instagram profilu, bez trunke šminke. Ovaj potez izazvao je lavinu komentara i pokrenuo raspravu o njenom seksepilu i samopouzdanju.

Maja je javno podelila detalje iz svoje ljubavne priče sa suprugom Alenom, sa kojim se upoznala sa samo 17 godina. Izjavila je da je Alen bio njen najveći kritičar i podrška u karijeri, te da su zajedno osmislili mnoge projekte. Takođe, istakla je da joj je Alen pružio finansijsku i moralnu podršku kada je bila mlada i tek započinjala svoju muzičku karijeru.


Maja je istakla da je njen suprug Alen bio ključni faktor u razvoju njene karijere, te da su zajedno donosili važne odluke, uključujući i odluku o zajedničkom životu. Njihova bliska saradnja se ogleda i u činjenici da je Alen bio producent mnogih njenih projekata, a Maja ističe da je on takođe bio zaslužan za njen vizuelni identitet.

Pevačica je takođe otkrila da je njena majka, samohrana žena, podržala njenu odluku da živi sa Alenom i da se posveti karijeri, iako joj je to bilo teško. Maja je istakla da je zahvalna svojoj majci na podršci i razumevanju, te da joj je to dalo dodatnu snagu da ostvari svoje ciljeve.

Maja Berović je svojom iskrenom pričom o ljubavi, podršci porodice i razvoju karijere, pokazala da iza sjajne javne ličnosti stoji snažna i predana žena. Njen odnos sa suprugom Alenom, kao i podrška koju je dobila od svoje majke, predstavljaju inspirativan primer kako ljubav i podrška mogu biti ključni faktori u ostvarivanju uspeha.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading