SVI ZNAJU EMININOG BRATA TURKDŽANA, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA STARIJA SESTRA: Veoma je cenjena u svojoj profesiji koja je u današnje vreme baš POPULARNA (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve troje su danas uspešni ljudi, iako su rano ostali bez oca.

SVI ZNAJU EMININOG BRATA TURKDŽANA, A EVO KAKO IZGLEDA NJENA STARIJA SESTRA: Veoma je cenjena u svojoj profesiji koja je u današnje vreme baš POPULARNA (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznato je da pop pevačica Emina Johović ima starijeg brata, bivšeg košarkaša, Mirsada Jahovića Turkdžana, koji iz dva braka ima petoro dece, a malo ko zna da njih dvoje imaju i sestru Sabinu.

Naime, lepa Sabina veoma je poštovana u svojoj profesiji i slovi za jednu od najboljih stručnjakinja u Srbiji. Sabina Jahović specijalizaciju iz dečje psihologije završila je u Beogradu, nastavila je stručno usavršavanje u inostranstvu, a pre nego što je započela privatnu praksu, godinama je radila u Dnevnoj bolnici za adolescente, preneo je Hello. 

Republika

Foto: instagram.com/yaemina

Eminin brat Mirsad je poznati košarkaš koji ima petoro dece iz dva braka

Iako izbegava da se medijski eksponira, mogu se pronaći intervjui u kojima je govorila iz ugla svoje profesije. Tako je ranije na pitanje šta uraditi kad boli duša dala sledeći savet:

- Potražiti stručnu pomoć, uvek. Podeliti sa bliskim ljudima. Biti u takvim trenucima usamljen sve čini težim. Nekada je samo susret sa osobama koje imaju slične probleme i podela iskustva značajan terapeutski faktor na putu oporavka.

Sestre Jahović dosta liče, a dok se o Emini i Mirsadu, kao o javnim ličnostima mnogo više zna, o njihovoj Sabini se može pročitati tek poneki stručni intervju ili videti TV gostovanje u kome govori iz svog profesionalnog ugla. 

Republika

Foto: Printskrin Nova S

 

Podsetimo, poznata pevačica je ranije govorila o teškom odrastanju, iako su i ona i brat i sestra danas uspešni ljudi u svojim oblastima, te otkrila da je bilo momenata kada maltene nisu imali šta da jedu.

Sećam se da je bilo dana kada bukvalno nisam imala šta da jedem - priznala je Emina u jednoj emisiji, te naglasila da je veoma rano ostala bez oca, koji je bio ugledni lekar, kada je imala samo šest godina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading