"DEVOJKA ME JE POKIDALA!" Partnerka Ere Ojdanića "ujeda" zbog ljubomore, niko ne sme da mu se približi!

Autor:

Zabava

01.09.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač priznao da ima problem sa 43 godine mlađom devojkom.

"DEVOJKA ME JE POKIDALA!" Partnerka Ere Ojdanića "ujeda" zbog ljubomore, niko ne sme da mu se približi!

Foto: Nikola Mutić

Naš folker Era Ojdanić nedavno je šokirao javnost kad je priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a potom je otkrio intimne detalje odnosa. Priznao je kako im kreće svako jutro i da kao svaki dobar domaćin voljenoj obavezno skuva kafu.

– Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top - istakao je Era za "Grandonline".

- Opasno je ljubomorna, ali teško je mene voleti. Ali sve ja to ispeglam da budu svi srećni i zadovoljni - kazao je Ojdanić.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

 

Pevač je nedavno imao operaciju, ali je kako kaže, sve prošlo fantastično i sada se oseća kao mladić.

- Ja se uvek osećam kao mladić, imam dobru ekipu i prijatelja i doktora i sudija i advokata, i svirača, tako da za mene nema zima. A imam i mladu devojku, ona me i pokidala... - našalio se Ojdanić i dodao da njegova partnerka nije mogla da dođe sa njim jer radi drugu smenu.

- Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama nikad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - rekao je pevač za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading