NAJGORE MI JE BILO KAD SAM ČUO DA MOJA MAJKA RADI ZA PARE: Savo Perović progovorio o teškom detinjstvu i porodičnim odnosima (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otvorio dušu i ogolio se pred kamerama.

NAJGORE MI JE BILO KAD SAM ČUO DA MOJA MAJKA RADI ZA PARE: Savo Perović progovorio o teškom detinjstvu i porodičnim odnosima (VIDEO)

Foto: Republika TV

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" i bivši zadrugar Savo Perović zajedno sa svojom majkom Suzanom Perović Blondi intrigira javnost otkako se pojavio na sceni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Savo Perović se sada smeje pričama koje kruže o njegovoj majci Blondi

Naime, mladi pevač otvorio je dušu u jednom intervjuu za beogradske medije, te progovorio o svom detinjstvu, teškom odrastanju, kao i odnosu sa majkom koja je često na meti osuda zbog otvorenih stavova, načina oblačenja, ali i golotonje koju plasira na socijalnim platfomama.

- Moja majka je otvorila profil na sajtu za odrasle i tamo plasira fotografije koje je i inače objavljivala na društvenim mrežama. Shvatila je na vreme da postoje platforme na kojima će neko da plati za to što će ona da objavi i nemam problem s tim, mene to ne ugrožava - otkrio je Savo, pa priznao šta mu je najteže padalo da čuje o svojoj mami:

- Nije mi neprijatno da vidim fotografije svoje majke. A pričali su da moja majka radi za pare, to su gluposti. Da je ona radila za pare, ja bih imao barem jedan album sada.

 

 

On je priznao da mu je ranije teško padalo kada u medijima pročita da mu je majka žena lakog morala, ali da mu je sada iz ove perspektive to smešno.

- Najgore što sam čuo za svoju majku je da radi za pare, dešavalo se da pročitam to, pre bi me to zabolelo, sada se tome smejem - zaključio je Perović. 

Pored toga, Perović je otvorio i temu svog detinjstva, ističući da nije bilo lako, te je izrazio sumnju u očevu ljubav prema njegovoj majci.

Ovim gostovanjem, Savo Perović je još jednom pokazao da je spreman da otvoreno govori o svojoj porodici i svojim životnim izazovima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading