PORODICA BORE ČORBE SPREMNA NA NAJGORE VESTI! Poznato rokerovo STANJE, evo šta se dešava u BOLNICI!

Autor:

Zabava

31.08.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer grupe "Riblje čorbe" otkrio najnoviju informaciju o Bori Đorđeviću!

PORODICA BORE ČORBE SPREMNA NA NAJGORE VESTI! Poznato rokerovo STANJE, evo šta se dešava u BOLNICI!

Foto: ATAImages

Bora Čorba

Frontmen grupe "Riblja čorba", Borisav Bora Đorđević, trenutno se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani i bori se sa teškim zdravstvenim problemima. Nažalost, njegovo stanje se nije promenilo, te je i dalje intubiran i na respiratoru. Rokerov menadžer, Bane Obradović, istakao je da lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi mu pružili adekvatnu negu.

- Bori je stanje nepromenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svakog dana. Ova situacija ima dva pravca, ili da se izvuče, ili ono drugo najgore. Lekari svakog dana govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo, ne daj Bože... U bolnici ima svu negu potrebnu - istakao je Obradović, prenosi Blic.

Republika

Foto: Republika

Bane Obradović, menadžer grupe "Riblja čorba"

Inače, kako smo već pisali, Borina supruga Dubravka Milaković redovno posećuje Bora u bolnici, a situaciju je opisala i njena sestra Daša. Naime, ona je svakodnevno uz rokera, a lekari joj dozvoljavaju da ostane duže vreme pored njega, iako su posete na Intenzivnoj nezi ograničene na samo pola sata.

Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Mnogo joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla je Borina svastika vidno zabrinuta, prenosi Kurir, pa dodaje:

Republika

Foto: Printscreen/Nikad nije kasno

Supruga Bore Čorbe se ne odvaja od njega u bolnici

Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti... To je takva bolest, svako zapaljenje pluća može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, mnogo je kašljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading