MILICI I ŽELJKU STIGLA SPECIJALNA PORUKA OD JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka im javno saopštila PLAN, ovo Mitrovići moraju da odobre!

Autor:

Zabava

01.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se obratila čelnicima Pinka zbog posebnog povoda!

MILICI I ŽELJKU STIGLA SPECIJALNA PORUKA OD JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka im javno saopštila PLAN, ovo Mitrovići moraju da odobre!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, obratila se čelnicima Pinka, Milici i Željku Mitroviću javno putem društvenih mreža povodom njihove 31. godišnjice braka. Naime, Jovana je na svojim profilima objavila zajedničku sliku sa čelnicima Pinka, čestitajući im na dugoj i srećnoj zajednici. Poruka koju je uputila bila je iskrena i emotivna, ističući važnost ljubavi i trajanja u braku.

- Ljubav je kad postanete, a opstanete! Volim Vas, vaš iskren prijatelj J. J. - napisala je Jovana.

On im je zatim poželala da još dugo opstanu i da zajedno proslave "srebrnu", pa "zlatnu" svadbu. Jovana Jeremić je svojom čestitkom uspela da prenese toplinu i podršku, istovremeno podsećajući na važnost ljubavi i zajedničkog opstanka u braku.

- Čestitam 31. godišnjicu braka ili ti bisernu svadbu. Za 40 godina pravimo rubin svadbu, a za 50 godina ili pola veka slavimo zlatnu svadbu - napisala je.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić, Milica i Željko Mitrović

Podsetimo, juče, 30. avgusta, Milica se uslikala u ogledalu, noseći kežual kombinaciju i bez trunke šminke, dok je u pozadini bio njen suprug Željko, koji je sedeo za radnim stolom. Fotografija je bila jednostavna, ali je simbolizovala intimne trenutke i svakodnevnu bliskost koja karakteriše dugogodišnje brakove. Emotikon srca i broj "31" koji je pratio fotografiju jasno su označili godišnjicu ljubavi koju su Milica i Željko proslavili.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Milica i Željko Mitrović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading