SREĆNE VESTI! Jelena Karleuša napravila POTEZ koji je sve oduševio - MALI LUKA IDE NA LEČENJE!

Autor:

Zabava

27.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pokazala veliko srce.

SREĆNE VESTI! Jelena Karleuša napravila POTEZ koji je sve oduševio - MALI LUKA IDE NA LEČENJE!

Foto: instagram.com/karleusastar

Muzička diva Jelena Karleuša pokazala je svoje veliko srce i humanost uplativši novac za lečenje malog Luke, dečaka koji se bori sa teškom bolešću. Na Instagram stranici posvećenoj prikupljanju novca za Luku, objavljeno je da će mališan putovati u Tursku na lečenje zahvaljujući Karleušinoj velikodušnoj donaciji.

Reči zahvalnosti upućene su Jeleni Karleuši, ističući njenu humanost i veliko srce koje je omogućilo malom Luki da otputuje na lečenje. 

 

 

- Dragi ljudi, imamo važno obaveštenje za vas! Luka putuje u Tursku! U Lukino i ime Lukinih roditelja želimo da se zahvalimo Jeleni Karleuši koja je uplatila novac za Lukin odlazak na lečenje. Ovde nije kraj, molim vas da nastavimo sa prikupljanjem novca kao što smo počeli - stoji u objavi, ispod koje je dalje navedeno:

- Da je više ljudi kao Jelena Karleuša svet bi bio bolje mesto. Ovde ne smemo stati, Luku očekuje još mnogo terapija i pregleda u Turskoj, pa vas sve molimo da nastavimo sa prikupljanjem novca kao što smo i počeli. 1708 na 3030 ZA LUKU.

Republika

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 

Iako je pružena značajna pomoć za Lukino lečenje, naglašeno je da je put tek počeo te da će mališanu biti potrebne još mnoge terapije i pregledi u Turskoj. Apel je upućen svim ljudima dobre volje da nastave sa prikupljanjem novca kako bi se pružila podrška za Lukino lečenje.

Ovaj gest Jelene Karleuše još jednom je pokazao koliko je važno pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije, te kako pojedinci svojim delovanjem mogu uticati na boljitak zajednice. Njena humanost i solidarnost inspiracija su za sve nas da se uključimo i pružimo podršku onima koji se bore sa teškim izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading