DESINGERICA U AKCIJI SA STARIJOM ŽENOM! Dohvatio je pred svima, pa stavio ruku na usta, sve završilo na INTERNETU!

Autor:

Zabava

01.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao šok-snimak repera, ona imala jedan zahtev.

DESINGERICA U AKCIJI SA STARIJOM ŽENOM! Dohvatio je pred svima, pa stavio ruku na usta, sve završilo na INTERNETU!

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica

Poznati pevač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo je bio u centru pažnje zbog svojih kontroverznih postupaka. Ono što je sada izazvalo pažnju javnosti jeste njegov teatralni gest prema starijoj gospođi koja mu se obratila za poljubac. Umesto poljupca, Desingerica je pritisnuo šaku na svoja usta, a zatim na njena, uz komentar: "Mačka moja, Zorica Brunclik." Ova neobična situacija nije prošla neprimećeno, a video snimak je brzo postao viralan.

 

 

Inače, Desingerica je ponovo privukao pažnju javnosti nakon nastupa u klubu u Sloveniji, gde je ponovio kontroverzni potez. Naime, on je pljunuo u usta devojci koja je bila u prvom redu, dodavši joj pritom i alkoholno piće. Ovaj postupak izazvao je oštre reakcije publike, a mnogi su osudili takvo ponašanje. Komentari na društvenim mrežama bili su podeljeni, a neki su smatrali da je Desingerica prešao granicu pristojnosti.

Nakon ovih incidenata, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili zgražavanje nad postupcima pevača, dok su drugi isticali da je reč o njegovom prepoznatljivom stilu. Komentari na društvenim mrežama jasno pokazuju da je Desingerica izazvao različite reakcije među ljudima, ali je svakako uspeo da privuče pažnju javnosti.

Desingerica je svojim kontroverznim postupcima ponovo pokrenuo debatu o granicama u javnom ponašanju i umetnosti. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija odraziti na njegovu karijeru u budućnosti. Jedno je sigurno - Desingerica je pevač koji i dalje izaziva polemike i pažnju gde god da se pojavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading