UDALA SE VODITELJKA SLAGALICE ZA GLUMCA?! Sve obavili u strogoj TAJNOSTI, jedan DETALJ ih odao! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.09.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale nakon romantičnog snimka!

UDALA SE VODITELJKA SLAGALICE ZA GLUMCA?! Sve obavili u strogoj TAJNOSTI, jedan DETALJ ih odao! ŠOK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Voditeljka popularne emisije "Slagalica", Marija Veljković, i glumac Rastko Janković već dve godine su u skladnoj vezi i javnost ih doživljava kao idealan par. Međutim, sada su je pojavile spekulacije o njihovom tajnom venčanju, koje je podstakla upravo Marijina objava na društvenim mrežama u kojoj je nazvala Rastka "mužem".

- Kad bi on da priča, a ja da me poljubi... Da li i vaši muževi mnogo pričaju o poslu? - stoji u opisu objave koju je Veljkovićeva podelila na svom Instagram nalogu, nakon čega je usledila lavina reakcija.

Republika

Foto: instagram-mare.veljkovic

Marija Veljković u skladnoj je vezi sa Rastkom Jankovićem

Inače, ljubavni život voditeljke Javnog servisa privlači veliku pažnju javnosti. Marija je jednom prilikom otkrila za domaće medije da njena deca i Janković imalu lep, drugarski odnos.

- Imaju lep, drugarski odnos. Baš onakav kakav treba da bude. Prihvatila su ga kao da se oduvek znaju. Postavljali su pitanja i na sva sam im iskreno odgovorila - istakla je Veljkovićeva jednom prilikom, te dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Marija Veljković i Rastko Janković

- Nikada ih ne lažem. Posle razvoda nisam razmišljala o novoj ljubavi, a kad sam se zaljubila, znala sam da će sve biti u redu.

Podsećanja radi, Rastko Janković je televizijski, filmski i pozorišni glumac i pevač. Rođen je u Parizu 1972. godine, a u Beograd se preselio sa porodicom kada je imao 10 godina. Uprkos razlici u godinama, koja iznosi osam godina, ljubavna priča sa voditeljkom RTS pokazuje da ljubav zaista ne poznaje granice, a neretko se mogu videti kako zajedno uživaju, što budi dodatne simpatije kod mnogih pratilaca na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Marija Veljković i Rastko Janković na moru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading