JEZIVE SCENE NA US OPENU: Nišikorija izneli u invalidskim kolicima sa terena!

Autor:

Sport

27.08.2024

01:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene.

JEZIVE SCENE NA US OPENU: Nišikorija izneli u invalidskim kolicima sa terena!

Foto: Profimedia

U prvom kolu US Opena, dogodila se nezapamćena scena koja je ostavila sve prisutne u šoku. Japanski teniser Kej Nišikori primoran je bio da preda meč srpskom teniseru Miomiru Kecmanoviću zbog neočekivanog zdravstvenog problema. Naime, početkom petog seta, Nišikori su iznenada otkazale noge, što je rezultiralo njegovim emotivnim slomom i nemogućnošću da nastavi meč.

Nakon što je Japanac predao meč, nije bio u stanju da ustane sa terena te je u suzama stajao pored zida. U tom trenutku, Miomir Kecmanović, saosećajan i pun empatije, seo je pored njega kako bi pružio podršku kolegi u nevolji. Potez srpskog tenisera nije prošao neprimećeno, a prisutni su bili dirnuti ovim primerom sportskog duha i ljudskosti.

Organizatori takmičenja odmah su reagovali na ovu dramatičnu situaciju. Nišikorija su ogradili "živim zidom" kako bi zaštitili njegovu privatnost i omogućili mu da se emotivno oporavi. Takođe, obezbeđena su i invalidska kolica s obzirom da Japanac nije bio u mogućnosti da stane na noge. Pomoćnici su mu pružili podršku i asistenciju sve vreme, a Nišioka je napustio teren praćen velikom pažnjom i brigom oko dvadesetak ljudi.

Svi se nadamo da će sa Nišikorijem biti sve u redu i da će se posle ovog peha vratiti što pre na teren. Kecmanović će u narednoj rundi imati veoma teškog protivnika u vidu Lorenca Musetija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading