PONOĆNO OBRAĆANJE ĐOKOVIĆA: Novak ispratio velikog prijatelja u penziju!

Autor:

Sport

26.08.2024

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko šta radi, Nole ispraća kolege

PONOĆNO OBRAĆANJE ĐOKOVIĆA: Novak ispratio velikog prijatelja u penziju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Dominik Tim

Svega nekoliko sati ostalo je do Novakove premijere na ovogodišnjem US Openu protiv Moldavca Radua Albota. Ipak, najbolji teniser svih vremena, nije propustio priliku da oda počast svom kolegi Dominiku Timu, koji je odigrao poslednji meč na grend slemovima, nakon što je doživeo poraz od Bena Šeltona (3:0). Đoković je putem društvenih mreža uputio reči podrške Timu, ističući čast koju je imao deleći teren sa njim.

- Sjajna grend slem karijera, Domi! Bila je čast gledati te kako igraš i deliti teren sa tobom, napisao je Đoković.

Austrijanac je i te kako umeo protiv Novaka, pošto je odnos u pobedama 7:5 za Srbina, a Tim je čak i slavio u poslednjem međusobnom duelu u Nitu. Ipak, to ne sprečava njihovo drugarstvo van terena.

Podsetimo, prethodne godine je Novak u finalu savladao Danila Medvedeva rezultatom 3:0 (6:3, 7:6, 6:3) i tako došao do četvrte titule u Njujorku.

Ovogodišnji US Open predstavljaće Novaku priliku da dođe do pete titule na prestižnom njujorškom turniru, čime bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom. Zanimljiva činjenica je da 16 godina niko nije uspeo da odbrani titulu u Njujorku, a poslednji koji je to učinio bio je upravo Švajcarac 2008. godine. 

Pored Novaka, među glavnim favoritima za titulu su Janik Siner i Karlos Alkaraz. Neobično je to što Novak ove sezone nije osvojio nijednu grend slem titulu, a US Open će mu biti poslednja prilika da to promeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading