DEFANZIVCI VEČITIH NA RASPRODAJI: I Partizan ostaje bez štopera!

Autor:

Sport

26.08.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojević ga otpisao

DEFANZIVCI VEČITIH NA RASPRODAJI: I Partizan ostaje bez štopera!

Foto: FK Partizan

Crvena zvezda je danas objavila da je defanzivac Nemanja Stojić posle svega dva meseca na Marakani napustio klub, a istu stvar je i Partizan učinio sa svojim štoperom.

Mladi Bojan Kovačević zvanično je otišao na pozajmicu iz redova crno-belih u španski Kadiz. Ovaj potez dolazi nakon što strateg crno-belih, Aleksandar Stanojević, nije računao na Kovačevića, te mu nije pružio nijednu priliku tokom nove sezone, iako je mladi fudbaler po dolasku u Humsku zimus iz Čukaričkog kod Duljaja imao i te kako važnu ulogu.

Republika

Foto: Starsport

Bojan Kovačević

Iako je Kovačević dobio priliku da se pokaže tokom pripremnog perioda, nakon lošeg nastupa protiv Dinama, ispao je iz planova trenera i sada će pokušati da pronađe svoje mesto u drugom rangu španskog fudbala. Ovaj dvadesetogodišnji fudbaler postigao je jedan gol na šesnaest odigranih mečeva za "parni valjak" prošle sezone.


U celu ovu pozajmicu uključena je klauzula vredna 1.5 miliona evra, što znači da bi Partizan mogao da zaradi od ovog posla, ukoliko španski klub bude zadovoljan njegovim uslugama i odluči da ga otkupi po isteku pozajmice.

Iako je imao značajnu ulogu tokom prethodne polusezone, promenom stručnog štaba i dobrim delom igračkog kadra, angažovanjem čak desetorice novih fudbalera, promenile su se i okolnosti i status Kovačevića, pa je rastanak u ovom momentu najbolji za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading