EMOTIVNA PRESUDA NBA ZVEZDE! Jokićev saigrač doneo ODLUKU u čast POKOJNOG brata - Ovo će DIRNUTI svakog navijača! (FOTO)

Autor:

Sport

26.08.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo zaslužuje rispekt.

EMOTIVNA PRESUDA NBA ZVEZDE! Jokićev saigrač doneo ODLUKU u čast POKOJNOG brata  - Ovo će DIRNUTI svakog navijača!  (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vlatko Čančar, Nikola Jokić i Džef Grin

Aron Gordon, krilni centar Denver Nagetsa, doneo je dirljivu odluku da promeni broj na svom dresu kako bi odao počast svom pokojnom bratu, Druu Gordonu. Dosadašnji broj 50 koji je nosio će zameniti brojem 32, istim brojem koji je nosio njegov brat pre tragedije koja ga je zadesila u saobraćajnoj nesreći u maju ove godine.

Aron Gordon je postao poznat po nošenju broja 50 na dresu Denver Nagetsa, ali će od naredne sezone nositi broj 32 kao počast svom bratu. Ovaj broj poslednji je nosio Džef Grin baš u šampionskoj sezoni franšize iz Kolorada. Ova promena simbolizuje snažnu emotivnu vezu između braće i duboko poštovanje prema Druu.

Dru Gordon započeo je svoju evropsku košarkašku karijeru u Partizanu 2012. godine, gde je proveo jednu sezonu pre nego što je nastavio svoj put kroz evropske klubove poput Dinamo Sasari, Banvit, Zenit, Lokomotiva Kubanj i Lijetuvos Ritas. Osim evropskog iskustva, Dru je takođe imao priliku da zaigra u NBA ligi, predstavljajući Filadelfija 76erse.

Odluka Arona Gordona da promeni broj na svom dresu predstavlja emotivan gest kojim želi da oda počast svom bratu Druu. Njihova zajednička sportska i emotivna veza ostavila je dubok trag kako u NBA ligi, tako i u evropskoj košarci. Promena broja na dresu predstavlja simboličan način da Aron očuva sećanje na svog brata i da ga nosi sa sobom na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading