NEJPIR BIO NA PRAGU CRNO-BELOG DRESA! Posle IZDAJE Zvezde, umalo uradio i ZABRANJENI potez!

Autor:

Sport

26.08.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portorikanac traži klub

NEJPIR BIO NA PRAGU CRNO-BELOG DRESA! Posle IZDAJE Zvezde, umalo uradio i ZABRANJENI potez!

Foto: Starsport

Nema navijača Crvene zvezde koji se ne naježi, pa može se reči i zgrozi, na pomen imena Šabaza Nejpira. Portorikanski košarkaš je prethodne sezone došao na velika vrata na Mali Kalemegdan, bio je projektovan kao zamena Fakunda Kampaca, neko ko će "povući" kad ne ide, lider tima sa ogromnim iskustvom - a umesto toga je uradio sve suprotno.

Odigrao je po jednu dobru utakmicu u Evroligi i regionalnom šampionatu i onda je krenuo potop. Sve je počelo od užasnog gostovanja u Kaunasu, a, iako je imao ogromnu podršku kako od saigrača, tako i od navijača, što ne dobije svako, Šabaz nije uspeo da pronađe sebe u Beogradu i odlučio je da srpsku prestonicu zameni "gradom mode", odnosno da se vrati na mesto uspeha.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Šabaz Nejpir u Milanu

Vratio se u Armani iz kog je i došao u Crvenu zvezdu, te odigrao veoma "mlaku" polusezonu, ali ipak dovoljno dobru da dobije ponudu iz Evrolige.

Naime, izvršni direktor Virtusa iz Bolonje, Luka Baraldi, otkrio je da su crno-beli bili blizu potpisa sa Portorikancem.

- Postojala je mogućnost da dovedemo Nejpira u Bolonju, ali je sve propalo, istakao je Baraldi pred početak priprema.

Podsetimo, po odlasku sa Malog Kalemegdana dobio je, kao što bi i svaki igrač, salvu uvreda jer su se svi iz Zvezde koji su ga podržavali osetili uvređeno, ali mu je delimično "oprošteno" sve kada je protiv Sferopulosovog tima odigrao užasan meč, da bi nedugo potom pogodio šut za pobedu nad Partizanom u Milanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading