ALKARAZ HOĆE DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ: Cilj mi je da radim isto što i Novak kroz celu karijeru!

Autor:

Sport

26.08.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nole je uvek želeo da napreduje kada je igrao ovakve turnire"

ALKARAZ HOĆE DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ: Cilj mi je da radim isto što i Novak kroz celu karijeru!

Foto: Profimedia

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković se priprema za odbranu titule na US Openu. Najbolji teniser ikada će noćas između dva i tri sata odmeriti snage u prvoj rundi sa Raduom Albotom, posle čega će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz susreta Štruf - Đere.

Do kraja turnira neće moći da se sretne sa Sinerom koji je prvi, ali ni sa Alkarazom koji je kao treći nosilac završio u drugom delu kostura.

On će na teren takođe noćas oko 1 sat protiv Li Tua, a pred početak novog Grend slema govorio je ponovo o Đokoviću. Tačnije, upitali su ga da opiše Novakovu dugogodišnju vladavinu svetskim tenisom.

Republika

Foto: Profimedia

Đoković i Alkaraz u Njujorku

- To je čin brutalnosti, da budem potpuno iskren. Šta da kažem...Mogu da govorim samo o sebi. Veoma sam srećan svojim dnevnim radom i što imam priliku da osvajam ove titule što je više moguće - izjavio je Karlitos, a potom otkrio da bi želeo da kroz karijeru radio isto ono što i Nole, bude konstantan: 

- Imam 21 godinu i već sam osvojio četiri grend slema, ali nadam se da neću tati na tome. Mnogi već sada kažu da ako sam tako mlad uzeo četiri, koliko ću ih osvojiti u budućnosti... Neće se računati mnogo ako uzmem četiri i stanem, prestanem da evoluiram. Moj zadatak je da nastavim da rastem i osvajam što više, to mi je cilj. To je Đoković radio celu karijeru. Uvek je želeo da napreduje kada je igrao ovakve turnire, da prikaže svoju najbolju verziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading