NIJE DOBRO, PONOVO JE TU STEZNIK: Ovo je trenutak kada je Novak morao da prekine trening! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole zabrinuo sve.

NIJE DOBRO, PONOVO JE TU STEZNIK: Ovo je trenutak kada je Novak morao da prekine trening! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković, nakon osvajanja Olimpijskih igara, trenutno se priprema za nadolazeći US Open. Međutim, poslednji događaji tokom njegovih treninga u Njujorku izazvali su pažnju javnosti.

Nakon što je zakazao trening sa iskusnim Švajcarcem, Stenom Vavrinkom, Novak Đoković se pojavio sa zakašnjenjem od oko 30 minuta. Tokom treninga, bilo je primetno da Đoković nosi steznik na nozi, što je izazvalo zabrinutost među njegovim pristalicama. Nakon svega 30 minuta, Đoković je neočekivano prekinuo trening i napustio teren, ostavljajući mnoge u nedoumici o razlozima ovakvog postupka.

Ovaj neočekivani potez Novaka Đokovića izazvao je spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju i sposobnosti da se takmiči na predstojećem turniru. S obzirom na nedavne povrede i odlazak sa Olimpijskih igara zbog istegnuća, javnost je uznemirena zbog najnovijih događaja.

Iako se prethodno činilo da se Novak Đoković dobro kreće i da nema problema, njegovo napuštanje treninga sa Vavrinkom ostavilo je mnoge u neizvesnosti. Sam Đoković je potvrdio da će o ovom incidentu biti više reči, ali za sada razlozi njegovog postupka ostaju nejasni. Ovo je definitivno zabrinulo navijače, a kako će se sve odvijati ostajemo da vidimo. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju da čuju kakvo će biti stanje najboljeg tenisera svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading