PARTIZAN DEMANTOVAO DA JE NANELI TUŽIO KLUB! Amerikanac JESTE tražio novac, ali mnogo MANJU svotu

Autor:

Sport

27.08.2024

00:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao odgovor iz Humske

PARTIZAN DEMANTOVAO DA JE NANELI TUŽIO KLUB! Amerikanac JESTE tražio novac, ali mnogo MANJU svotu

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Taman kada smo mislili da su se strasti smirile i da su svi izneli šta su imali, pojavila se informacija da je Džejms Naneli tužio Partizan.

Naneli je navodno na ime narušavanja poslovnog (košarkaškog) imidža iznošenjem neistinitih podataka potražio 600.000 dolara, uz još 110.000 zelenih novčanica za dugovanje ugovornih obaveza.

Međutim, isti portal koji je objavio tu informaciju, "Sport klub", dobio je odgovor iz Humske na te tvrdnje - Naneli hoće novac, ali daleko manji od navedene svote.

- Džejms potražuje iznos za koji je kažnjen po disciplinskom pravilniku za niz prekršaja koji je napravio. Taj disciplinski pravilnik je i sam igrač potpisao. U pitanju je 105% bruto mesečne plate, to jest ni 10% od navedene cifre u vesti koja je objavljena, navode iu Humske i dodaju:

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli

- Nikakvih 600.000 evra i slične senzacionalističke stvari nisu u pitanju i postavlja se pitanje dobre namere autora vesti i njenog izvora. Klub ne podržava nikakve fizičke sukobe njegovih igrača, čak ni kada sebi dozvole da budu isprovocirani na tuču dva dana nakon relativno neprimetnog ekscesa na terenu.

Podsetimo, Zoran Savić je pre samo nekoliko dana izjavio da je Naneli skroz ispoštovan što se tiče finansija.

Džejms je emotivan momak, ali još jednom kažem, njegov neostanak u klubu nije vezan za incident. Moj posao je na napravim ekipu zajedno sa Željkom i predsednikom Mijailovićem. Doneli smo odluku iza koje stojimo. Mi smo ispoštovali sve što se tiče Nanelija sa ekonomske strane i zahvaljujemo mu se na apsolutno svemu što je uradio za Partizan koji je funkcionisao i pre Nanelija, a funkcionisaće i posle njega. Ne samo njega, nego i mene i Željka i bilo koga drugog. Klub je veći od svakog pojedinca. Ne može Partizan da se prilagođava pojedincu, već se pojedinac prilagođava klubu - rekao je Savić pre samo nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading