ŠOK! Sve veći problemi za Đokovića! Novak morao da prekine trening zbog ovog!

Autor:

Sport

24.08.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda pravi sve više problema.

ŠOK! Sve veći problemi za Đokovića! Novak morao da prekine trening zbog ovog!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković izazvao je zabrinutost među navijačima kada je ove subote na Flašingu prekinuo trening pred početak US Opena. Nakon samo 27 minuta treninga, Novak je odlučio da napusti teren zbog manjih fizičkih problema. Iako je Švajcarac Stan Vavrinka čekao pola sata na terenu, Novak se vratio u svlačionicu, odlučan da ne rizikuje svoje učešće na poslednjem grend slemu sezone.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Odluka Novaka Đokovića da prekine trening zbog manjih fizičkih problema pokazuje da je fokusiran na brigu o svom fizičkom stanju i spremnosti za turnir. Ovo naglašava njegovu posvećenost održavanju vrhunske forme i sprečavanju potencijalnih povreda.

Iako se na treningu pored njega prethodno povredio i Karlos Alkaras, Novak je jasno pokazao da neće rizikovati svoje zdravlje i učešće na US Openu. Njegova odlučnost da prekine trening ukazuje na odgovornost prema svom telu i profesionalizam u pristupu teniskoj karijeri.

Najava da će Novak Đoković kasnije tokom dana otkriti više detalja o svojoj povredi na konferenciji za medije podstiče interesovanje javnosti. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju informacije o Novakovom zdravstvenom stanju i njegovom planu za učešće na turniru. Nole je još jednom je skrenuo pažnju javnosti na važnost brige o zdravlju i fizičkoj spremnosti u profesionalnom sportu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading