NEVEROVATNO JE TO! Oglasio se večiti Novakov kritičar i poslao jasnu poruku!

Autor:

Sport

27.08.2024

03:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je definitivno GOAT, najbolji svih vremena, sada više nema nikakve sumnje - poručio je Vilander.

NEVEROVATNO JE TO! Oglasio se večiti Novakov kritičar i poslao jasnu poruku!

Foto: Profimedia

Mats Vilander, bivši švedski teniser i sadašnji stručni konsultant US Opena, nedavno je izneo svoje mišljenje o Novaku Đokoviću, ističući da nema više dileme - Novak je najbolji teniser svih vremena. Vilander je poznat po tome što je bio Novakov kritičar u prošlosti, ali sada je priznao da je Srbin zasluženo stekao taj epitet.

- Neverovatno je ovo što radi Novak Đoković u ovim godinama. Ima tu i tamo koja seda dlaka, ali osvojio je Olimpijske igre i samopouzdanje mu je neverovatno. Pritisak koji je sam sebi stavio na svoja pleća, jer je osvojio sve sem Olimpijskih igara sada je nestao. Sada je i to osvojio, jako je ponosan i rekao je u jednom intervjuu da je to za njega najveći trenutak kao sportiste - naveo je Šveđanin.

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Mats Vilander

Vilander je jasno istakao da nema više nikakve sumnje - Novak Đoković je definitivno najbolji teniser svih vremena, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

- On je definitivno GOAT, najbolji svih vremena, sada više nema nikakve sumnje i kada govorimo o muškarcima i ženama, tu više nema dileme - rekao je Vilander.

Novak Đoković je svojim neverovatnim uspesima i upornošću uspeo da osvoji i najveće skeptike poput Matasa Vilandera, koji sada s pravom priznaje da je Novak Đoković zasluženo stekao status najboljeg tenisera svih vremena. Nole igra prvo kolo US Opena protiv Radu Albota i biće zanimljivo videti kako će srpski as odigrati poslednji grend slem u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading