NIKOLA JOKIĆ PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG U NBA! Potez Amera šokirao celu PLANETU - Evo o čemu se radi! (FOTO)

Autor:

Sport

26.08.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron je daleko od njega.

NIKOLA JOKIĆ PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG U NBA! Potez Amera šokirao celu PLANETU - Evo o čemu se radi! (FOTO)

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Najnovije izdanje popularne košarkaške video igre NBA 2K izazvalo je dosta pažnje među ljubiteljima košarke širom sveta. Ocenama igrača za predstojeću sezonu, najvišu ocenu dobio je srpski centar Nikola Jokić, što je izazvalo veliku pažnju i oduševljenje među fanovima.

Nikola Jokić već duže vreme važi za jednog od najboljih košarkaša na svetu, ali kada i američka košarkaška zajednica prizna njegovu izuzetnu igru, to dobija poseban značaj. Ovaj potez iz popularne video igre samo potvrđuje status koji je Jokić stekao svojim sjajnim partijama u NBA ligi.

U izuzetnoj konkurenciji, Nikola Jokić je dobio ocenu 97, što ga svrstava u red najboljih košarkaša u ovogodišnjem izdanju igre. Pored njega, istu ocenu su dobili i Luka Dončić i Janis Adetokumbo, što samo potvrđuje koliko je Nikola cenjen među košarkaškim ljubiteljima i stručnjacima.

Pored pomenutih košarkaša, na četvrtom mestu po oceni nalazi se Džoel Embid sa ocenom 96, dok istu ocenu ima i Šej Gildžes Aleksander. Ove visoke ocene pokazuju koliko je konkurencija jaka, ali i koliko su ovi igrači ostavili snažan utisak na košarkaškoj sceni.

NBA 2K OCENE:

1. Nikola Jokić 97

2. Luka Dončić 97

3. Janis Adetokumbo 97

4. Šaj Gildžes Aleksander 96

5. Džoel Embid 96

6. Lebron Džejms 95

7. Stef Kari 95

8. Džejson Tejtum 95

9. Kevin Durent 94

10. Entoni Dejvis 94

Nikola Jokić i njegov uspon ka vrhu svetskog košarkaškog trona ne prestaje da iznenađuje i oduševljava, a ocena koju je dobio u igrici NBA 2K samo je još jedna potvrda njegovog izuzetnog talenta i značaja koji ima u svetu košarke. Očekuje se da će fanovi sa nestrpljenjem iščekivati da isprobaju Jokića u novoj verziji igre i uvere se u njegovu virtuelnu dominaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading