DŽEJMS NANELI TUŽIO PARTIZAN! Amerikanac hoće da OPELJEŠI crno-bele!

Autor:

Sport

26.08.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav do zadnjeg dinara!

DŽEJMS NANELI TUŽIO PARTIZAN! Amerikanac hoće da OPELJEŠI crno-bele!

Foto: Starsport

Taman kada smo mislili da su se strasti smirile i da su svi izneli šta su imali, "bum" - Džejms Naneli je tužio Partizan, piše "Sport klub"!

Prema navodima tog portala, Amerikanac je tužio klub iz Humske na ime narušavanja poslovnog (košarkaškog) imidža iznošenjem neistinitih podataka potražujući, ni manje, ni više nego 600.000 dolara na ime odštete! Ali tu nije kraj željama sjajnog beka koji hoće i 110.000 zelenih novčanica kao dugovanje ugovornih obaveza.

To znači samo jedno - nešto ovde smrdi i neko laže, budući da je sportski direktor Partizana Zoran Savić pre samo nekoliko dana izjavio da je Naneli skroz ispoštovan što se tiče finansija.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli

- Džejms je emotivan momak, ali još jednom kažem, njegov neostanak u klubu nije vezan za incident. Moj posao je na napravim ekipu zajedno sa Željkom i predsednikom Mijailovićem. Doneli smo odluku iza koje stojimo. Mi smo ispoštovali sve što se tiče Nanelija sa ekonomske strane i zahvaljujemo mu se na apsolutno svemu što je uradio za Partizan koji je funkcionisao i pre Nanelija, a funkcionisaće i posle njega. Ne samo njega, nego i mene i Željka i bilo koga drugog. Klub je veći od svakog pojedinca. Ne može Partizan da se prilagođava pojedincu, već se pojedinac prilagođava klubu - rekao je Savić pre samo nekoliko dana.

Jedna prelepa priča dobija jedan izuzetno ružan kraj, a moglo je sve da bude daleko drugačije. Čekamo odgovor iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading